Άλλη μία τραγωδία -η τρίτη στη σειρά- σημειώθηκε στη Λεμεσό με δύο άντρες να χάνουν τη ζωή τους εντός του διαμερίσματος, στο οποίο διέμεναν στην περιοχή της Επισκοπής. Οι άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με τα ακριβή αίτια του θανάτου τους να διερευνώνται από τις Αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά στα κρεβάτια τους. Από τις πρώτες εξετάσεις προκύπτει, επίσης, ότι στον χώρο εντοπίστηκε μία φουκού (φορητή ψησταριά) με κάρβουνα, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για το αν οι δύο άνδρες την είχαν ανάψει για να ζεσταθούν.
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, με τις έρευνες να συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της νέας τραγωδίας.