Καλός και χωρίς απρόβλεπτα αναμένεται να είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με τον Μετεωρολογικό Λειτουργό, Ανδρέα Χατζηγεωργίου, ο οποίος ανέφερε, ωστόσο, στο ΚΥΠΕ ότι τη Δευτέρα θα παρατηρηθεί αυξημένη νεφοκάλυψη.
Ερωτηθείς τι επιφυλάσσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ο κ. Χατζηγεωργίου είπε ότι την Καθαρά Δευτέρα αναμένεται, επίσης, μια πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμανθεί στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 19 βαθμούς στα παράλια.
Για το Σαββατοκύριακο, είπε πως αναμένονται κάποιες ασθενείς βροχές, κυρίως το απόγευμα στα ορεινά, για να προσθέσει ότι τη Δευτέρα «υπάρχει πάρα πολύ μικρό ενδεχόμενο» για ασθενή βροχή στα ορεινά.
Εξάλλου, σημείωσε ότι η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή θα είναι γύρω στους 20 με 21 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 20 στα παράλια, ενώ ανέφερε ότι τη Δευτέρα θα σημειωθεί μια πτώση της τάξης των 2 βαθμών, δηλαδή 18 βαθμοί στο εσωτερικό και γύρω στους 19 στα παράλια, θερμοκρασίες που είναι κανονικές για την εποχή.