Στις 16 Μαΐου στηρίζουμε την Κύπρο

Με το τραγούδι «Πυξίδα» η Κύπρος συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού για άτομα με μειωμένη όραση.

Article featured image
Article featured image

Για τρίτη φορά συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού «International Low-Vision Song Contest» η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών, με το τραγούδι «Πυξίδα», σε στίχους Παναγιώτη Πέτσα και μουσική Χρίστου Ιακώβου και με ερμηνευτές την Νικολέττα Λειβαδιώτη και τον Νίκο Δημητρίου.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Βερολίνο της Γερμανίας την Παρασκευή 16 Μαΐου 2025.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Οργάνωσης Τυφλών, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα διεξαχθεί διαδικτυακή ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι, με τον μόνο περιορισμό πως θα μπορεί κάποιος να ψηφίσει το τραγούδι της επιλογής του, εκτός από εκείνο της χώρας στην οποία βρίσκεται εκείνη τη στιγμή.

Ως εκ τούτου την κυπριακή συμμετοχή θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι διαμένουν εκτός Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αυτή η προσβλητική σημείωση σε παραγγελία εστιατορίου προκάλεσε αντιδράσεις

Article featured image

Αν ονειρεύεστε να ζήσετε στη Σικελία, μια μεσαιωνική πόλη πουλά σπίτια για μόλις 1 ευρώ

Article featured image

Κράτος πληρώνει 55.000 δολάρια ανά παιδί για να αυξήσει τις γεννήσεις