Cayetano Trio Soundsystem στο Φάρμα Projekt

18 July 2015. Mark your calendar.

 


Article featured image
Article featured image

Ανάμεσα στα acts του φετινού Φάρμα Projekt περιλαμβάνονται πολύ δυνατά ονόματα: Cayetano, Sound of Thieves, The Low Spark, Reservoir Dawgs (Pueblo Franco, POL.eM, Nasti Moto, The Mighty Scoop, Claudio, Chris Blenda), Heavy Pins, Sometake, Mr.Pakman…

 



 

Ιδιαίτερη αναφορά δεν χρειάζεται να γίνει σε κανένα από τα πιο πάνω ονόματα, καθώς όλοι ανεξαιρέτως δίνουν συχνά δείγματα γραφής μέσω της δουλειάς τους και μόνο.

Θα σταθούμε παρόλα αυτά στη συμμετοχή του Cayetano αφού σίγουρα είναι μια εξέλιξη που χαροποιεί ιδιαίτερα το κοινό της Φάρμας.

Σε αυτή την περίπτωση, τα live electronics μπλέκονται με τα φυσικά όργανα, δημιουργώντας ένα δυναμικό και ανοιχτό σε διαφορετικές προσεγγίσεις, ηχητικό τοπίο.

Τα τύμπανα του Θωμά Κωστούλα, τα φωνητικά και το talkbox του Γιώργο Περίν και φυσικά τα πλήκτρα και τα samplers του Γιώργου «Cayetano» Μπρατάνη, θα προσδώσουν σίγουρα μια άλλη δυναμική στο event…

Το CAYETANO TRIO SOUNDSYSTEM πλαισιωμένο από συγχρονισμένα φώτα και video projections παρουσιάζει γνώριμες αλλά και νέες δημιουργίες από το νέο άλμπουμ του Cayetano το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τίτλο «The Right Time».

 



 

Φάρμα Projekt, 18 Ιουλίου, 19.00.

Για συνεχή ενημέρωση, ΕΔΩ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ