Συγκέντρωση στη Βουλή για το Σύμφωνο Συμβίωσης [και πάρτι μετά αν περάσει]

Το Σύμφωνο Συμβίωσης περνά αύριο, Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου από την Ολομέλεια και η accept μας καλεί όλους για συμπαράσταση έξω από το κτίριο της Βουλής.

 


Article featured image
Article featured image

Εάν τελικά το νομοσχέδιο ψηφιστεί και το Σύμφωνο περάσει, θα ακολουθήσει πάρτι στην Πλατεία Ελευθερίας στις 8.

«Το Σύμφωνο υπήρξε διαχρονικός στόχος της ΛΟΑΤΙ κοινότητας τα τελευταία χρόνια, αφού θεωρούμε ότι αποτελεί το πρώτο βήμα στη διεκδίκηση ισότιμων δικαιωμάτων για την ΛΟΑTΙ κοινότητα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι συλλογικά οι Βουλευτές όλων των κομμάτων θα αρθούν στο ύψος της περίστασης και θα το υπερψηφίσουν, υποστηρίζοντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων μας» αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση για τη συγκέντρωση.

«Καλούμε όλους, ΛΟΑΤΙ και μη, σύμμαχους και φίλους και όλους όσοι πιστεύουν στα ανθρώπινα δικαιώματα, να είστε μαζί με την Accept έξω από τη Βουλή στις 16:00, για να στείλουμε το μήνυμα στους βουλευτές ότι η ολόκληρη η κοινωνία, ισότιμο μέρος της οποίας είναι και οι ΛΟΑΤΙ, είμαστε εδώ και τους παρακολουθούμε.

Είμαστε εδώ και τους ενθαρρύνουμε να κάνουν τη σωστή κίνηση: 

να σεβαστούν τις ζωές όλων μας, να αφουγκραστούν τις ανάγκες μας, 

να συνειδητοποιήσουν ότι ο ρόλος τους δεν είναι η συντήρηση, 

αλλά η πρόοδος και η βελτίωση της κοινωνίας.

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά της επίτευξης ενός μεγάλου στόχου, και την επιτυχή έναρξη ενός μακροχρόνιου αγώνα που προσβλέπει στην απόλυτη ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας».

Ως υστερόγραφο αναφέρεται πως τα θετικά νέα «που αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε, θα τα γιορτάσουμε την ίδια μέρα (Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015), με πάρτι στην Πλατεία Ελευθερίας στις 20:00».

«Ελάτε με τους φίλους σας. Αυτήν την Πέμπτη γιορτάζουμε».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ