«Μελέτα Πόμπο»: Το viral καρναβαλίστικο χιτάκι από ένα σχολείο της Λεμεσού

Οι σχολικές εξετάσεις μόλις έχουν τελειώσει και οι μαθητές μπήκαν σε carnival mood.

Article featured image
Article featured image


Μετά το «Ένα τεστάκι είναι λίγο», μια παραλλαγή της επιτυχίας «Ένα φιλάκι είναι λίγο» του Λουκιανού Κηλαηδόνη, την οποία ερμήνευσαν πέρσι οι μαθητές του Λανιτείου Λυκείο, η καθηγήτριά τους, Αντριάνα Σεργίδου, διασκεύασε ακόμη ένα τραγούδι.



Οι εξεταστική περίοδος μόλις έχει τελειώσει στα σχολεία και τα καρναβάλια βρίσκονται «προ των πυλών», οπότε το Λανίτειο Λύκειο δεν μπορούσε να μην αφήσει το στίγμα του.

«Καθώς τα καρναβάλια αποτελούν μεγάλο γεγονός στη Λεμεσό, δεν μπορούσαμε να μην αφήσουμε το στίγμα μας διασκευάζοντας το χαρακτηριστικό τραγούδι “Κετελαμπόγκο”, χαρακτηριστικό κομμάτι του λεμεσιανού καρναβαλιού», μάς λέει η κα. Σεργίδου.



«Μελέτα Πόμπο» ήταν λοιπόν η viral διασκευή του κομματιού, το οποίο επιμελήθηκε η καθηγήτρια μουσικής και το ερμήνευσαν οι μαθήτριες Ειριάνα Νικολάου, Ιωάννα Βάγκαλη, Μαρία Παναγιώτου, Μαριμπέλ Κασσιανίδου και Μαρίνα Κυριάκου. Με το μοντάζ του διασκεδαστικού βιντεοκλίπ ασχολήθηκε η φιλόλογος Μελίνα Βρυωνίδου ενώ τις λήψεις έκανε η κα. Σεργίδου.

Πάντως φαίνεται πως το τραγούδι... έπιασε τόπο, καθώς όπως ενημερωθήκαμε, οι μαθητές περπατούν στους διαδρόμους και τραγουδούν «Μελέτα Πόμπο, μελέτα Πόμπο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ