Αυτό κτίζουν οι μεγάλοι γερανοί στην είσοδο της Λεμεσού

Το τελευταίο διάστημα ένα επιβλητικό εργοτάξιο ξεπροβάλλει στον αυτοκινητόδρομο μπαίνοντας στη Λεμεσό από τα ανατολικά. Τι κτίζεται εκεί;

 


Article featured image
Article featured image

Η εικόνα που βλέπετε μόλις έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και είναι τρισδιάστατη απεικόνιση ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος που ανεγείρεται στην περιοχή της Αμαθούντας.

Θα βρίσκεται στο Δάσος Κίρζη συγκεκριμένα και θα έχει την ονομασία Halcyon Hotel.

Το νέας γενιάς ξενοδοχείο, ανεγείρεται από την εταιρεία Stademos Hotels, η οποία λειτουργεί ήδη δύο ξενοδοχεία στην Κύπρο. Το Elysium στην Πάφο και το Mediterranean στη Λεμεσό.

Πρόκειται για ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, με 200 κλίνες και πολυτελή διαμερίσματα, ο σχεδιασμός του οποίου δείχνει να έχει μια καινοτόμο αισθητική έγινε από αρχιτεκτονικό γραφείο στις ΗΠΑ.



Στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών που έγιναν πριν από ένα εξάμηνο, η εταιρεία Stademos Hotels είχε εκδώσει την πιο κάτω ανακοίνωση.

«Το διοικητικό συμβούλιο πιστεύει ότι η εταιρεία, με την επιτυχημένη λειτουργία των δύο ξενοδοχείων της, του Elysium στην Πάφο και του Mediterranean στη Λεμεσό και την καθιέρωση της στα τουριστικά πράγματα του τόπου, αλλά και μεταξύ των τουριστικών διοργανωτών είναι σήμερα σε θέση να κάνει το επόμενο βήμα για την ανάπτυξη της, γι’ αυτό και προγραμματίζει να προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή του ξενοδοχείου στο κτήμα που αναφέρεται πιο πάνω, όπως επίσης και του Condominium και να προσθέσει στη δυναμικότητα της ένα σημαντικό αριθμό δωματίων, αλλά και στην τουριστική βιομηχανία της Λεμεσού ένα υπερπολυτελές καινούριο ξενοδοχείο νέας γενιάς».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ