Έρχεται Κύπρο η Joss Stone

Η επιβεβαίωση έρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της διάσημης Βρεττανής τραγουδίστριας, αφού υπάρχει σχετική ανάρτηση αλλά και συγκεκριμένη ημερομηνία στο section με τις συναυλίες και δη στο «upcoming tour dates».

 


Article featured image
Article featured image

Η Stone θα παίξει, όπως ενημερώνει τους fans της, στο Φεστιβάλ Φέγγαρος, στον Κάτω Δρυ, στις 30 Ιουλίου (τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ).

Μάλιστα, δίπλα από την ημερομηνία, υπάρχει ενεργό link που παραπέμπει για αγορά εισιτηρίων στην επίσημη ιστοσελίδα της Λουβάνα Δίσκοι.

Οπότε, σπουδαία τα νέα!


Η Joss Stone τον προσεχή Ιούλιο θα πλημμυρίσει τα γραφικά σοκάκια του Κάτω Δρυ με το μαγικό soul ηχόχρωμα της φωνής της.




Η ανακοίνωση της Joss Stone έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της Λουβάνα Δίσκοι για τις τελικές ημερομηνίες του φετινού φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 29 και 31 Ιουλίου.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του φεστιβάλ, οι διοργανωτές απηύθυναν πρόσκληση σε καλλιτέχνες για συμμετοχή -οι αιτήσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.louvana.com.cy ενώ σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως θα γίνονται δεκτές μέχρι την 1η Μαρτίου.

Πάντως, μέχρι στιγμής, για το φετινό line up μόνο οι εξ Ελλάδος Harris Lambrakis Quartet και Moa Bones Ελλάδος έχουν ανακοινωθεί στη σελίδα της Λουβάνα Δίσκοι.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ