Το κλάμα της Παρασκευής εν γέλιο του Σαββάτου #13

Ό,τι σχολιάσαμε το διάλειμμα στη δουλειά, στα μπαράκια και στο messenger τη βδομάδα που μας πέρασε. Κάθε Παρασκευή εδώ, από την συντακτική ομάδα της CΙΤΥ.

 


Article featured image
Article featured image

Βγάλτε τακούνια και γραβάτες, ρίχτε ένα μαλόξ σε τσάντα ώμου και φύγαμε κυρίες και κύριοι.

Αρχίζει η επανάσταση! 

Από το ΡΙΚ.

Ποιος θα μας το έλεγε πως το ημικρατικό κανάλι -που είναι πολύ προχώ απ' ότι ξέρετε- θα έστηνε πόδι να μην προβάλλονται οι διαφημίσεις της Turkish Airlines κατά την διάρκεια του Euro 2016. 

Μιλάμε για μεγάλο breakthrough έτσι; Μεγάλη ζημιά θα τους κάνουν. Εύγε.     

 

Τόση ζημιά μιλάμε όση δεν έπαθε το κυπριακό ίντερνετ με την είδηση που αφορούσε μια παρέα που τα ήπιε και βρέθηκε να κάνει βαρκάδα στην Συρία. 

Ήτανε hoax, βεβαίως - βεβαίως, αλλά το διασκεδάσαμε, δεν μπορείς να πεις. 

Σε μια χώρα όπου οι αεροπειρατές κατεβάζουν αεροπλάνα για να παραδώσουν ραβασάκια, γιατί να μην πιστέψουμε πως ένα μάτσο μεθυσμένοι δεν θα έφταναν ως την Συρία να κάνουν την βόλτα τους.     

 

Από την Αγία Νάπα στην Συρία και από την uber φαντασίωση στο ούτε-στα-πιο-τρελά-σου-όνειρα-marketing.

Το γεγονός ότι κάποιοι πίστεψαν πως εν έτει 2016 η Mercedes θα χάριζε τζάμπα κάρα άμα κάνεις like, comment και share στην ανάρτηση, ούτε ο Zuckerberg δεν θα το πίστευε.

Μετά από ανάγνωση των ποστς και ένα πρόχειρο υπολογισμό πάντως, εντοπίσαμε πως οι πλείστοι συμμετέχοντες -στις φαντασιώσεις τους- την Mercedes την θέλουν λευκή. 

Σόρι, κάποια άλλη φορά παιδιά!     

 

Κι επειδή το είπαμε, το ξανάπαμε και θα το ξαναπούμε, σ' αυτή την χώρα δεν πρόκειται να βαρεθούμε ποτέ, τσουπ, τσιμπήστε ακόμα ένα fail να 'χουμε. 

Κυκλοφόρησε που λέτε παρτίδα ξυστών που... όλα τα νούμερα κερδίζουν

Έτσι. Επειδή είμαστε large. Τέτοιοι είμαστε.   

 

Και δεν μας έφταναν τα υπόλοιπα, τσουπ, ο sweetheart της εκκλησίας της Κύπρου και πασίγνωστος CFO των παγκαριών στο ΡΙΚ. 

Απολαύστε εδώ τις πάντοτε-θεικές-ατάκες του και πιο κάτω τα best of της κυπριακής τουίτας. 

 

 




 

Μην αγχώνεστε όμως, κυρίες και κύριες, όσα κακά και να μας βρουν μες την χώρα τούτη, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να γίνουμε μισθωτοί στον κυπριακό στρατό. 

Οι εκατοντάδες διαφημίσεις που κατέκλυσαν τους δρόμους το μαρτυρούν.  

 

Και η ελκυστικότατη -ομολογουμένως- διαφήμιση που κάνει τον στρατό να μοιάζει με την Disney Land και του τελευταίου άνεργου. Δείτε ωράριο. Δείτε μισθό. Δείτε ωφελήματα. 

Στον στρατό αδελφές μου, στον στρατό.  

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ