Ο Λώρης Λοϊζίδης... ξαναχτυπά [πρεμιέρα στη Λεμεσό με την «Μπουγάτσα»]

Article featured image
Article featured image

Με τη θεατρική κωμώδια «Η Μπουγάτσα» θα εγκαινιάσει τη νέα θεατρική σεζόν η Piramsos Productions, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

Πρόκειται για αγγλική κωμωδία διασκευασμένη από το Λώρη Λοϊζίδη, μια πάρασταση που φέρει παράλληλα και τη σκηνοθετική του σφραγίδα.

Το έργο ξεκινά όταν δύο αστυνομικοί (Λώρης Λοϊζίδης και Φώτης Γεωργίδης), δυο «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, έρχονται να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ένα ατυχές περιστατικό. Το θάνατο της κόρης τους. Είναι παραμονή Χριστουγέννων και διστάζουν να αποκαλύψουν τα δυσάρεστα νέα. Μία παρεξήγηση, όμως, οδηγεί το ζευγάρι να πιστέψει πως οι αστυνομικοί τους μιλούν για το θάνατο του σκύλου τους. Και εκεί αρχίζουν οι ανατροπές και τα ευτράπελα που προκαλούν απίστευτο γέλιο.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Λώρης Λοϊζίδης, Φώτης Γεωργίδης, Μάριος Δημητρίου, Αντώνης Κατσαρής, Βασιλική Διαλυνά, Κώστας Καζάκας, Μόνικα Χατζηβασιλείου και Ξένια Κωνσταντινίδου.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στη Λεμεσό, στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Αθανασίου στις 17 Οκτωβρίου, ενώ θα παρουσιάζεται σε τακτική βάση κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέχρι τις 9 Νοεμβρίου. Ακολούθως η παράσταση θα επιστρέψει στη Λευκωσία στο Θέατρο Πάνθεον, όπου έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 14 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες 70001910.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ