Χίπστερ χρησιμοποιεί κόκκορα για ξυπνητήρι

Article featured image
Article featured image

Έναν κόκκορα φαίνεται πως χρησιμοποιεί για ξυπνητήρι νεαρός ο οποίος διαμένει στο Κουκάκι.

 

Το γεγονός αναφέρθηκε στην αστυνομία από γείτονες του 28χρονου Μάρκου, οι οποίοι εδώ και σχεδόν δύο μήνες ξυπνούν τα χαράματα από το λάλημα του πτηνού.

Φαίνεται πως ο Μάρκος έφερε τον πετεινό μαζί του όταν επέστρεψε από την Ανάφη όπου και έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές, σκοπεύοντας να αντικαταστήσει το ξυπνητήρι του, το οποίο «του προκαλούσε πονοκέφαλο», όπως ανέφερε στον αστυνόμο ο οποίος ανέλαβε το περιστατικό.

«Ειλικρινά πιστεύω πως ο πετεινός είναι πολύ ανώτερος ως κατάσταση σε σχέση με ένα κανονικό ξυπνητήρι» σημείωσε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Μάρκος, χτενίζοντας την ίδια στιγμή με ειδική τσατσάρα το τσιγκελωτό μουστάκι του.

«Τι καλύτερο από το να έχεις ένα ζωντανό πλάσμα στο μπαλκόνι σου, να σε ξυπνάει με τον πιο φυσικό τρόπο την ώρα που πρέπει, δηλαδή τη στιγμή που ο ήλιος ανατέλλει. Δεν νομίζω πως οι παλαιότερες γενιές έχαναν κάτι που δεν είχαν ξυπνητήρια να τους ξεσηκώνουν βίαια με το χυδαίο κουδούνισμά τους. Είμαι πεπεισμένος άλλωστε πως ο πετεινός και το ρολόι τσέπης ικανοποιούν απόλυτα όλες τις ανάγκες του μοντέρνου ανθρώπου» εξήγησε, τοποθετώντας ξανά το ημίψηλο καπέλο στο κεφάλι του.

«Αδημονώ για την εποχή που το μόνο που θα μας θυμίζει ότι ζούμε στον 21ο αιώνα θα είναι τα MacBook μας», κατέληξε προτού πάρει το μπαστούνι του και αποχωρήσει.

Από τη μεριά τους, οι γείτονες του Μάρκου φαίνεται πως δεν συμμερίζονται την οπτική του και απειλούν με μηνύσεις σε περίπτωση που ο 28χρονος δεν απομακρύνει το πτηνό από το μπαλκόνι του.

 

* ...η αμήχανη εκείνη στιγμή που διαβάζεις κάτι στο Κουλούρι και ενώ ξέρεις εκ πως είναι σατιρικό το κείμενο, προς στιγμή λες 'δε γίνεται ρε φίλε να μην είναι αλήθεια, είναι τόσο πειστικό'. We love!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ