«Πάντα με εκπλήσσει» [Ο Testino φωτογραφίζει την Jolie για το Vanity Fair Δεκεμβρίου]

Article featured image
Article featured image

Πριν από λίγες μέρες ο Mario Testino εγκλώβισε στον φακό του, για τις ανάγκες του Vanity Fair (τεύχος Δεκεμβρίου), την απίστευτη ομορφιά της Angelina Jolie!

 

Και σήμερα, μια βδομάδα μετά, ο θρυλικός φωτογράφος, μοιράζεται με τους fans της μεγάλης σταρ, μερικές από τις behind-the-scenes φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, ο Testino έκανε post στο Instagram δύο φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ artistic λήψης που πέτυχαν μέσω της αντανάκλασης σε ένα παράθυρο (βλέπε κεντρική φωτογραφία).

Οι δυο τους φαίνεται να είναι σε μια πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου, ενώ έξω από το παράθυρο υπάρχει και μια αστραφτερή πισίνα.

Πριν από τη «δουλειά», μάλιστα, η Angelina και ο Testino απόλαυσαν μαζί πρόγευμα σε ένα rooftop και παρόλο που υποτίθεται πως ήταν εκτός υπηρεσίας, ο φωτογράφος δεν έχασε την ευκαιρία να «συλλάβει» τη στιγμή, φωτογραφίζοντας τη μεγάλη σταρ.

Συγκεκριμένα, έβγαλε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την 39χρονη ηθοποιό να του χαρίζει ένα όμορφο χαμόγελο, ακριβώς μετά το φαγητό.

 






Η Αντζελίνα φαινόταν υπέροχη, όπως πάντα, φορώντας ένα ζεστό μαύρο πλεκτό πουλόβερ και ένα ωραίο μαύρο eyeliner.

«With the amazing Angelina» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram o Mario για τη συγκεκριμένη φωτογραφία και πρόσθεσε: «Πάντα με εκπλήσσει με αυτά που κάνει. Υποκριτική, σκηνοθεσία, μητέρα, σύζυγος κλπ κλπ. Και πάντα είναι υπέροχη και δίνει απίστευτη ενέργεια».

 



Μια από τις εσωτερκές λήψεις για το Vanity Fair Δεκεμβρίου με το λευκό φόρεμα να αναδεικνύει κάθε της καμπύλη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ