Παρουσιάστρια του Sky Sports παραιτήθηκε λόγω επιστροφής του βιαστή

Article featured image
Article featured image

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Αγγλία, η επιστροφή του Τσεντ Έβανς στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά την αποφυλάκισή του. Μάλιστα, η παρουσιάστριας του Sky Sports, Τσάρλι Γουέμπστερ παραιτήθηκε από το πόστο της στην ομάδα.

 

Ο Έβανς είχε καταδικαστεί σε πενταετή κάθειρξη με την κατηγορία του βιασμού και αποφυλακίστηκε τον προηγούμενο μήνα, εκτίοντας συνολικά δύο χρόνια από την ποινή του.

Ο σάλος που δημιουργήθηκε για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή ήταν μεγάλος, ειδικά από τον οργανισμό κακοποιημένων γυναικών, που συγκέντρωσε 155.000 υπογραφές προκειμένου να μην επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Η διοίκηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ , στην οποία ανήκε ο παίκτης όταν μπήκε φυλακή έκανε δεκτό το αίτημά του και εδώ και μια εβδομάδα προπονείται με τις «λεπίδες».

 



 

Η διάσημα παρουσιάστρια του Sky Sports, γνωστή και από τις φωτογραφίσεις της σε αγγλικά περιοδικά, υπέβαλε την παραίτησή της στη διοίκηση του συλλόγου.

«Περισσότεροι από 155.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει κατά της επιστροφής του Τσεντ Έβανς στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η δική μου απόφαση είναι να παραιτηθώ, διότι δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα βρίσκομαι σε έναν σύλλογο που θα έχει στις τάξεις του έναν άνθρωπο που έχει καταδικαστεί για βιασμό. Δεν είναι απλά ότι επέστρεψε να κάνει μια συνηθισμένη δουλειά. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί πρότυπο, παράδειγμα και έμπνευση για τους νεαρούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει αυτό ο Έβανς. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα υπάρχει κάποιος που θα ζητωκραυγάσει γι' αυτόν τον βιαστή στο γήπεδο. Απευθύνθηκα σε όλους τους φορείς, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Εγώ όμως πήρα την απόφασή μου», τόνισε η παρουσιάστρια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ