Παρολίγο αεροπορικό δυστύχημα με τον Bono

Article featured image
Article featured image

Είχε τύχη και διάβηκε ο frontman των U2 Μπόνο και 4 φίλοι του με τους οποίους μετέβαινε αεροπορικώς με Learjet από το Δουβλίνο στο Βερολίνο.

 Όταν το αεροσκάφος έφτασε στις γερμανικές ακτές, η πόρτα στο χώρο των αποσκευών στο πίσω μέρος του αεροσκάφους αποκόπηκε.

«Ήταν πολύ τυχερός, το αεροπλάνο θα μπορούσε να είχε πέσει» δήλωσε μια πηγή στην εφημερίδα Irish Daily Mail, περιγράφοντας και το τι συνέβη.  

«Περίπου μία ώρα μετά την απογείωση, άκουσαν έναν μεγάλο γδούπο από το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Τρόμαξαν προς στιγμήν, αλλά συνέχισαν το ταξίδι τους και προσγειώθηκαν στο Βερολίνο.

Όταν προσγειώθηκαν, τρομοκρατήθηκαν όταν έμαθαν πως το πίσω μέρος του αεροπλάνου είχε αποκολληθεί. Ολόκληρη η πόρτα μαζί με τις αποσκευές του Μπόνο και των φίλων του, είχαν πέσει στον αέρα» είπε.  

Οι αρχές στο αεροδρόμιο του Βερολίνου επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα πως το τζετ προσγειώθηκε με κατεστραμμένη την πόρτα στο χώρο των αποσκευών.   Τα άλλα μέλη του συγκροτήματος ταξίδευαν με άλλη πτήση για τον ίδιο προορισμό. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ