Σεξομολογήσεις #99: Ο Ταύρος που... δεν ορμάει

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ μου, έχω σοβαρό πρόβλημα, εκόλλησα με μια που δεν ξέρω καν το όνομα της! Ούτε αν έχει σχέση ούτε τίποτε! Το μόνο που γνωρίζω είναι τι σπουδάζει και αυτό το έμαθα κατά τύχη, όταν περνούσε από δίπλα μου και μιλούσε για τα μαθήματά της. Προσπάθησα να μάθω ποια είναι άλλα τελικά έμεινα με την απορία. Την βλέπω συχνά στο πανεπιστήμιο και έχω προσέξει ότι παίζει και εκείνης λλίο το ματούι της. Ανταλλάξαμε πολλές φορές ματιές εκάρφωσέ με και  εκάρφωσά την πολλές φόρες και ίσως είναι και γι’ αυτό που εκόλλησα τόσο πολλά μαζί της. Θέλω πάρα πολύ να της μιλήσω αλλά πάντα εν με φίλες της και εγώ με τους δικούς μου. Τυγχάνει και πολλές φορές να την δω όταν κάθεται στην καφετέρια του πανεπιστημίου και να είμαι και εγώ εκεί άλλα εν πάει να σηκωστώ να  πάω έτσι στα ξεκάρφωτα να της μιλήσω και ειδικά όταν είναι με παρέα (που πάντα ένει). Αντρέπουμαι! Και τι να της πω άλλωστε έτσι όπως εν οι συνθήκες; Εν ξέρω τι να κάμω! Ούλλη μέρα προσπαθώ να έβρω έναν τρόπο να της κοντέψω αλλά τίποτε. Τι με συμβουλέφκεις να κάμω;

Ταυρος.



 

Θα σου δώσω μια απάντηση αλλά δεν νομίζω να σε καλύψει: μίλα της.

Είναι μια κοπέλα στην ηλικία σου. Μια συμφοιτήτριά σου. Τόσο απλά. Είναι μια γυναίκα που σε ελκύει. Είναι μια κοπέλα που υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σε βρίσκει ελκυστικό. Δεν θα της παρουσιάσεις την θεωρία της σχετικότητας, ούτε θα εγχειρήσετε άνθρωπο μαζί. Μια καλημέρα ή ένα γεια σου, είναι αρκετό. Απλά πες το. Πάμε μαζί: καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Αν δεν σου απαντήσει θα είναι αγενής και γαϊδάρα. Αν όμως σου χαμογελάσει και σου απαντήσει, άπλωσε το χέρι σου και πες της το όνομά σου.

 



Αγάπη μου, τα πράγματα είναι απλά και πολύ πιο όμορφα. Μπορείς να τα απολαύσεις χωρίς να κάνεις κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Ακόμη και να το χρειάζεσαι γιατί είναι ο χαρακτήρας σου τέτοιος, πάμε μαζί «καλημέρα συμφοιτήτρια, δε νομίζω να έχουμε γνωριστεί, Ταύρος, εσείς;» την ώρα που περιμένει τα ρέστα στη καφετέρια.

Θα τα πας περίφημα αγάπη μου, αλήθεια σου λέω.



Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ