St. Vincent: ένας ρόλος για Όσκαρ!

Article featured image
Article featured image

Δέκα χρόνια μετά το «Lost in Translation» της Sofia Coppola, ο καταξιωμένος Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Bill Murray φαίνεται ότι «φλερτάρει» ξανά με μια υποψηφιότητα για Όσκαρ μέσα από το ρόλο του στο «St. Vincent» (κινηματογραφικό ντεμπούτο του Theodore Melfi), μιας ταινίας το σενάριο της οποίας βρισκόταν για αρκετά χρόνια ξεχασμένο μέσα στα συρτάρια των εταιρειών παραγωγής του Χόλιγουντ.

Ο Bill Murray (“Lost in Translation”, “The Grand Budapest Hotel”) είναι ένας παράξενος, φιλήδονος, αποτυχημένος βετεράνος πολέμου που μισεί τους πάντες –ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό. Η εμμονή του με τον τζόγο, το αλκοόλ και τα περίεργα πλάσματα της νύχτας τον οδήγησαν θριαμβευτικά στον πάτο της ζωής και για να καταφέρει πλέον να συνεχίσει να επιβιώνει στην αποτυχημένη και αξιολύπητη καθημερινότητά του, θα αναλάβει να φροντίζει, επί πληρωμή, το 12άχρονο μελαγχολικό αγόρι της διπλανής πόρτας, τον μοναχογιό της φρεσκοχωρισμένης Μελίσα Μακάρθι (“Bridesmaids”).

Όπως πολύ εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς, ο «St Vincent de Van Nys» δεν είναι και το καλύτερο πρότυπο άνδρα και πατέρα, για το νεαρό Όλιβερ. Μέσα από τα πιο βρόμικα καταγώγια και τις επικίνδυνες φυλές της πόλης, όταν ο ήλιος εξαφανιστεί, ο μικρός Όλιβερ θα γνωρίσει το πραγματικό πρόσωπο της ζωής αλλά θα αποκτήσει παράλληλα και τον πρώτο του αληθινό και αφοσιωμένο φίλο. Στον ρόλο μίας Ρωσίδας στρίπερ, συναντάμε την ακομπλεξάριστα σέξι, Ναόμι Ουότς (“The Impossible”).

Μάθε τις αίθουσες και τις ώρες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ