Η Λεμεσός τα πίνει στο The Wine Bar

Article featured image
Article featured image

Το όνομά του και μόνο τα λέει όλα! To The Wine Bar είναι ο νέος οινικός προορισμός, που λειτούργησε πρόσφατα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Λεμεσού, τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Ο χώρος του είναι εντυπωσιακός, με διακόσμηση εμπνευσμένη από τον κόσμο του κρασιού, γεμάτος φιάλες κρασιού (με την κάβα του να λειτουργεί και ως showroom) με επιλογές ετικετών από κάθε βουνό και κορφοβούνι. Είναι ένας χώρος όπου πλέον οι φίλοι του κρασιού θα περνούν καλά, θα τσουγκρίζουν τα ποτήρια, θα χαμογελούν και θα χαλαρώνουν!

Πέρα από τα κρασιά, διαθέτει κι ένα απλό μεν αλλά αρκετά περιεκτικό μενού με πιάτα άξια να συνοδεύσουν το κρασί σου, όπως mixed bruschetta με prosciutto, σαλάτα με goat cheese ή με prosciutto και φρέσκια μοτσαρέλα κ.ά. Φυσικά από το μενού δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα cheese, meat και mixed platters, αφού πρόκειται για wine bar!

Επιπλέον το μενού πέρα από γλυκά, διαθέτει και cigar menu για τους λάτρεις των πούρων. Εντυπωσιακό;

Βρες το στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, ανάμεσα στα McDonald’s & το Λανίτειο Λύκειο. Λειτουργεί Τρ-Κ 17.00-01.00. (Κάθε Δ κλειστό). Πληρ. 99629924.


www.timeoutcyprus.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ