CITYzens of the week #6 [21-27 Νοεμβρίου]

Article featured image
Article featured image

Ακόμα μια βδομάδα γεμάτη εντυπωσιακές εικόνες και όμορφες φωτογραφίες από τους #cityzens. Συγχαρητήρια σε όλους τους «CITYzens of the day» γι’ αυτή την εβδομάδα.

Αυτοί είναι οι CITYzens of the week #6 για την βδομάδα από 21 μέχρι 27 Νοεμβρίου: @eftychios_s @ioannaconstantinou @phaidonas @byronkais @athens74 @heavenofhell και @neossdd.

 

Ήταν οι followers της CITY στο Instagram που πόσταραν φωτογραφίες, κάνοντας μας tag, χρησιμοποιώντας τα hashtags #CityFreePress ή/και #InstaCITYcy ή/και #CyzenOfTheDay.

Οπότε κι εμείς συνεχίζουμε κανονικά να κάνουμε κάθε μέρα repost μια φωτογραφία που μας αρέσει, αναδεικνύοντας τον ‘CITYzen of the day’.

Επίσης, συνεχίζουμε κανονικά, κάθε τέλος της βδομάδας, να τις μαζεύουμε στο site και στο άρθρο με τίτλο 'CITYzens of the week' (αυτό που βλέπεις τώρα).

Φτάσαμε αισίως στο 6ο ‘CITYzens of the week’!

Εικόνες από την πόλη, ενσταντανέ που απασχόλησαν την κοινή γνώμη και ‘έπαιξαν’ πολύ στα social media, ακόμα και ‘δηλώσεις’ μέσα από φωτογραφίες που λένε πολλά.

Κάνε κι εσύ post της δικές σου φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας τα hashtags #cityfreepress #instacitycy #cityzenoftheday και σίγουρα όλο και κάπου θα ανταμώσουμε.

 




 




 




 




 




 




 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ