H Mαντόνα συνεχίζει να νιώθει σέξι

Article featured image
Article featured image

Τα 56 της χρόνια δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα. Η Μαντόνα συνεχίζει να νιώθει σέξι και να αποδέχεται προτάσεις για καυτές φωτογραφήσεις.



Η πιο πρόσφατη έγινε για το περιοδικό Interview και τη συνέντευξη δεν παίρνει κάποιος δημοσιογράφος, αλλά ο μάγος Ντέιβιντ Μπλέιν.

Στη διάρκεια της συνέντευξης της αποκαλύπτει μάλιστα πολλά, με κυριότερο το γεγονός ότι έχει εμμονή με τον θάνατο, ουσιαστικά λόγω και του γεγονότος ότι έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 5 ετών.

«Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει. Πρέπει λοιπόν να κάνει κανείς το παν, να φροντίζεις κάθε μέρα στη ζωή να είναι σημαντική, να λαμβάνεις το παν από τη ζωή. Ο θάνατος υπήρξε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου από πολύ μικρή», αναφέρει.

Η μητέρα της, σημειώνει, είναι άγγελος που την προσέχει και η προσευχή για εκείνη είναι να καλεί τη μητέρα της για βοήθεια.

Στη συνέντευξη αναφέρεται και στο νέο της άλμπουμ, μετά από αρκετό καιρό, και συγκεκριμένα στο τραγούδι Devil Prays, το οποία μιλάει για ανθρώπους που «παίρνουν ναρκωτικά για να έρθουν κοντά στο Θεό».

«Εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα μια φορά, αλλά τη στιγμή που ήμουν υπό την επήρεια έπινα τόνους νερό για να το βγάλω από τον οργανισμό μου. Έλεγα, οκ εδώ τελειώνει αυτό το θέμα», αποκαλύπτει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ