Το Ιmam Baildi της μουσικής!

Article featured image
Article featured image

Μετά τις περιοδείες τους στην Ευρώπη και την Αμερική, οι Imam Baildi επιστρέφουν στην Κυπρο, για δύο εμφανίσεις, για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο “Imam Baildi IΙΙ".

Η παρέα των Imam Baildi βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, καθώς στο διάστημα που προηγήθηκε και ακολούθησε της κυκλοφορίας του τελευταίου άλμπουμ τους με τίτλο «III», συνέβησαν μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα στην πορεία του συγκροτήματος. Οι πρώτες δικές τους ολοκληρωμένες συνθέσεις, το «Σημείωμα» και οι «Πόλεις», αλλά και το ορχηστρικό «Rider» αγκαλιάστηκαν με θέρμη από τον κόσμο. Επίσης, την ημέρα της κυκλοφορίας του άλμπουμ τους, τον περασμένο Ιούλιο, το Θέατρο Βράχων ήταν ασφυκτικά γεμάτο με πέντε και πλέον χιλιάδες κόσμο να μοιράζεται μαζί τους τη χαρά της ζωντανής παρουσίασης του δίσκου.

Ακολούθησαν δεκάδες συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική, με κορυφαία το «Montreal Jazz Festival», το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά. Και ποιος μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως δύο από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της περσινής χρονιάς, το «Κάτω Παρτάλι» και το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» ήταν ντυμένα με τα remixes τους, ή ότι η πλειοψηφία των κομματιών του δίσκου τους μπήκε με δύναμη στα playlists των ραδιοφώνων σε Ελλάδα και Κύπρο. Με όλα αυτά να τους «κυνηγούν», η δυναμική μουσική παρέα έρχεται Κύπρο για δυο συναυλίες, με καινούργιες ιδέες, τραγούδια, ιστορίες, εκπλήξεις.

Κυριακή 4 Ιανουαρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745. & Τρίτη 6 Ιανουαρίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία. Πληρ. 22767711.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ