Παγκόσμια παραμονή Πρωτοχρονιάς! [με τον Paul Van Dyk]

Article featured image
Article featured image

To Pavilion θα γυρίσει το χρόνο σε άμεση σύνδεση με τον Paul Van Dyk!

Ήδη τα social media άρχισαν να παίρνουν φωτιά για το εκρηκτικό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο Pavilion την παραμονή της πρωτοχρονιάς! Η άμεση σύνδεση με το μεγαθήριο της ηλεκτρονικής σκηνής Paul Van Dyk θα αποτελέσει σίγουρα τον πιο θρυλικό αποχαιρετισμό του παλιού χρόνου και φυσικά τον καλύτερ τρόπο για να υποδεχθούμε το 2015!

O Paul Van Dyk θα ξεσηκώσει τους fans με διαδοχικά sets, τα οποία θα παίξει για πρώτη φορά, μέσω μιας προηγμένης τεχνολογίας του Mixify. Πρόκειται για το ‘Clubcast’, την εφαρμογή που υπόσχεται μιξαρίσματα μέσω αμφίδρομου και high-definition video feed! Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει τον αγαπημένο του DJ μέσα από τη γιγαντοοθόνη του club, την ίδια ώρα που και ο ίδιος θα μπορεί να παρακολουθεί τον αντίκτυπο των μουσικών του επιλογών στον κόσμο, καθώς το live feed είναι αμφίδρομο.

«Το Clubcast είναι το επόμενο φαινόμενο στα ζωντανά events της μουσικής βιομηχανίας, τόσο για το κοινό όσο και τους καλλιτέχνες και τα clubs», σχολίασε ο ιδρυτής του Mixify, David Moricca, εκθειάζοντας τη νέα τεχνολογία του Clubcast, που καταρρίπτει τα γεωγραφικά σύνορα και τους φυσικούς φραγμούς, επιτρέποντας στους καλλιτέχνες να αγγίξουν νέα κοινά και αγορές σε όλο τον κόσμο.

Από την πλευρά του, ο Paul Van Dyk αναφέρει: «Ο τρόπος με τον οποίο παράγουμε και βιώνουμε τη ζωντανή μουσική έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, έτσι θα υποδεχθώ τον καινούριο χρόνο με το πρώτο μου Clubcast. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσω να παίξω για το κοινό σε διάφορα μέρη του κόσμου με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι την Πρωτοχρονιά μια παγκόσμια σύνδεση θα ενώσει ανθρώπους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, για πρώτη φορά μέσω της μουσικής. Όπου κι αν βρεθείτε στον κόσμο αυτή την Πρωτοχρονιά, ελπίζω να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτή τη μοναδική εμπειρία».

Ο Γερμανός παραγωγός βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, αφού ο τεράστιος θόρυβος γύρω από το όνομά του προκαλεί συνεχόμενα sold-out όπου και αν εμφανίζεται σε Ευρώπη και Αμερική. Με ιστορικά κομμάτια όπως το  "Another way", "Talking in Grey", "Face to face"  δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του DJ Mag για περισσότερο από μια δεκαετία! Μετράει ένα βραβείο Grammy, αμέτρητες πρωτιές σε ψηφοφορίες, συνεργασίες με A-list DJs και ηχηρά ονόματα της pop και rock,  residencies στα μεγαλύτερα venues, sold out tours, πρωτιές στα μεγαλύτερα poll, 6 άλμπουμ, 3 remix άλμπουμ, 3 video άλμπουμ, ένα TV show και περισσότερα από 60 βραβεία! Μια λίστα ατελείωτη! 

Το line-up του πάρτι θα συμπληρώνουν οι DJs Jonathan Reyes, Grathian Grow και το δίδυμο Paul Angelo – Don Argento ενώ τον χρόνο θα γυρίσει ο ένας και μοναδικός Paul Van Dyk!

Το πάρτι διοργανώνεται από τη Moonlight Productions με χορηγό επικοινωνίας τον Super FM.

Τα εισιτήρια προπωλούνται στην ειδική τιμή των €10 στο www.tickethour.com.cy. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 77 77 70 39/ 77 77 70 40.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ