«Σε περιμένουμε στη φυλακή», φώναξαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Σαμαρά

Article featured image
Article featured image

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της σημερινής ψηφοφορίας στην Ελληνική βουλή, ακούστηκαν οι πρώτες κραυγές απ’ την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής.

Οι βουλευτές του κόμματος σηκώθηκαν απ’ τις θέσεις τους και άρχισαν να φωνάζουν, κοιτώντας προς την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά: «Σε περιμένουμε στην φυλακή», «Τελείωσες» κ.ά.

Μετά ακολούθησαν οι φωνές του Ι. Λαγός, ο οποίος κοιτώντας προς το μέρος του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή Μπούκουρα [που ψήφισε υπέρ του Δήμα]: «Μπούκουρα πού είσαι; Πού θα κρυφτείς τώρα;».

Εν τω μεταξύ, ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ν. Μίχος φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς την πλευρά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Δένδια, με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας να παρεμβαίνει σταματώντας τον.

Φραστικό επεισόδιο προκλήθηκε επίσης μεταξύ της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Μπόλαρη, με την πρώτη να φέρεται να φώναξε στη δεύτερη «Ταυτιστήκατε με την Χρυσή Αυγή» και την δεύτερη να απαντά: «Είναι δικά σας παιδιά αυτοί».

Να υπενθυμίσουμε πως με την μη διασφάλιση της απαιτούμενης πλειοψηφίας των 180 βουλευτών, η ελληνική Βουλή πρόκειται να διαλυθεί μέσα σε 10 ημέρες. Έπειτα, θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη της νέας Βουλής, η οποία και θα κληθεί να εκλέξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι εκλογές στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν  την 25η Ιανουαρίου 2015.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ