#anaskopisi 31/03 - 06/04/2014

Article featured image
Article featured image

Είναι θέμα ιδεολογίας

Στη Μόσχα για επαφές πάει ο Άντρος Κυπριανού! Το περίεργο είναι ότι, με τα σημερινά δεδομένα, τον αντιμετωπίζουν ως Κομμουνιστή.

Ναρκωτικά να φαν και οι κότες

Σε περίοδο κρίσης, προφανώς οι νέοι κάνουν επιχειρηματική στροφή στα ναρκωτικά. Πριν μερικές μέρες τσάκωσαν 35χρονη με 3 κιλά κάνναβη τα οποία προορίζοντας για δύο αγόρια στη Λευκωσία.

Κρίμα το παιδί της

Αυτοκτόνησε τελικά η 26χρονη στη Λάρνακα! Ενώ οι πρώτες φήμες έκαναν λόγο για δολοφονία, η ιατρική εξέταση έδειξε αυτοκτονία και μάλιστα με ζώνη. Κρίμα το παιδί της που μένει πίσω.

Οι νέοι δεν φοράνε ζώνη

Άλλη μια 25χρονη έχασε τη ζωή της μετά από δυστύχημα! Η κοπέλα έχασε τη ζωή της επειδή απλά δεν φορούσε ζώνη. Είναι τόσο απλό, γιατί δεν το κάνουμε;

Visit Cyprus

Τρομοκρατία στην Αγία Νάπα! Κουκουλοφόροι μοτοσικλετιστές ληστεύουν τουρίστες. Ότι πρέπει για τη νέα καμπάνια μας στο εξωτερικό.

Τυχαίο το δώρο;

Ολόκληρο πλοίο με στόχο την φρούρηση της ΑΟΖ μας χάρισε ο Σουλτάνος του Ομάν! Έ ρε Φώτη. Τι του έκανες του Σουλτάνου βρε;

Πρώτη κατοικία. να την πάρουν ή όχι;

Δεν ξέρω που θα καταλήξει η συζήτηση για την πρώτη κατοικία ωστόσο έχω απορία: Εκείνοι που μένουν σε επαύλεις εκατομμυρίων και δεν έχουν μια, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την χλίδα χωρίς να πληρώνουν; Δεν κακό το κόλπο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ