Αγανακτισμένη μητέρα προς Πούτιν [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Μια αγανακτισμένη μητέρα μέσα από το θρήνο της εξέφρασε την απόγνωσή των συγγενών του μοιραίου μπόινγκ για τις αποτυχημένες προσπάθειες επαναπατρισμού των σορών των θυμάτων.

Απευθυνόμενη στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν του ζήτησε να επιστρέψει τις σορούς του γιου και της φίλης του. Η Silene Fredriksz-Hoogzand είπε ότι ήταν εξοργισμένη από το γεγονός ότι οι σοροί των θυμάτων έχουν αφεθεί χωρίς να περισυλλεγούν για μέρες.

«Δεν είμαι πολιτικός» είπε στο Associated Press. «Αλλά ξέρω ότι ο κύριος Πούτιν μπορεί να κάνει κάτι».

Απευθυνόμενη στον Ρώσο πρόεδρο μέσω του SKY News του είπε: «Κύριε Πούτιν στείλτε τα παιδιά μου σπίτι...Στείλτε τα σπίτι. Σας παρακαλώ».

Η θλίψη έχει μετατραπεί σε οργή για τους ολλανδούς καθώς φαίνεται ότι οι φιλορώσοι αυτονομιστές παρεμποδίζουν τις προσπάθειες περισυλλογής των νεκρών και διερεύνησης των αιτίων της καταστροφής.

«Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω», δήλωσε η εν λόγω μητέρα στο AP. «Πτώματα βρίσκονται εκεί για τρεις μέρες κάτω από τον καυτό ήλιο. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτό το βάρος στη συνείδησή τους. Υπάρχουν οικογένειες που δεν θα μπορέσουν ποτέ να κρατήσουν το σώμα του παιδιού ή της μητέρας τους».  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ