Τρία Γκίνες για την Αγία Νάπα

Article featured image
Article featured image

Πέρα των 25 χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Κύπρο έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή για να ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου Αγίας Νάπας να καταρρίψει τρία ξεχωριστά ρεκόρ Γκίνες στις κατηγορίες για τη μεγαλύτερη αλυσίδα στους χορούς «συρτάκι» (Ζορμπά), στον Ελληνικό Παραδοσιακό χορό «Καλαματιανό» και στο Ρωσικό παραδοσιακό χορό «Καλίνκα».

Το μεγάλο αυτό χορευτικό γεγονός της Αγίας Νάπας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου στο κέντρο της πόλης στις 5.00.μ., στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 30ού Φεστιβάλ και των εορτασμών για τη συμπλήρωση 20χρονων ως Δήμος.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα συγκροτήματα που δεν δήλωσαν συμμετοχή μέχρι τώρα να το πράξουν γιατί «μέσα από αυτόν τον Παγκόσμιο θεσμό του Ρεκόρ Γκίνες γίνεται τεράστια τουριστική προβολή όχι μόνο της Αγίας Νάπας και της επαρχίας Αμμοχώστου αλλά της Κύπρου γενικότερα».

΄Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου (κ. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα) στα τηλέφωνα 23-816307, 99-454677 και στο e-mail mariacultural@agianapa.org.cy

ή

μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο από την ιστοσελίδα του Δήμου www.agianapa.org.cy (Νέα/Ανακοινώσεις) και να το στείλουν στο αρ. φαξ 23-722607 το αργότερο μέχρι τις 20 Αυγούστου 2014.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ