Το Winery’s φέρνει τον αμπελώνα στην πόλη

Article featured image
Article featured image

Ένας μικρός, ιδιαίτερα προσιτός χώρος, με χαλαρή ατμόσφαιρα και γαλλική φινέτσα, άνοιξε ακριβώς απέναντι από την είσοδο του ξενοδοχείου Κλεοπάτρα, στο κέντρο της Λευκωσίας.



Πρόκειται για το Winery’s, το οποίο το πρωί λειτουργεί ως wine shop, ελληνιστί κάβα (!), ενώ από το απόγευμα και έπειτα μεταμορφώνεται σε ένα προσιτό, ζωντανό και μοντέρνο wine bar, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το κρασί του, να συναντηθεί με φίλους, να συζητήσει και να χαλαρώσει.

Το Winery’s φέρνει τον κυπριακό, τον ελληνικό, αλλά και το διεθνή αμπελώνα στην πόλη και στη γειτονιά. Κρασιά εκλεκτά και προσεκτικά επιλεγμένα, με τις ετικέτες μάλιστα να ξεπερνούν τις 150!

Οι προτάσεις του ωστόσο δεν περιορίζονται μόνο στα κρασιά, αφού μιλάμε για μια πλήρη κάβα, εξ ου και μπορούν να σου σερβίρουν από ουίσκι και μπράντι μέχρι λικέρ, βότκα κ.ά.

Ενώ όλες αυτές οι οινικές επιλογές συνοδεύονται ευχάριστα από platters τυριών, αλλαντικών και φρούτων (για 2 άτομα προς το παρόν), που θα σου κρατήσουν συντροφιά και συνάμα θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση για περισσότερη οινοποσία!

Για τους εμπνευστές του Winery’s, το κρασί και η παρέα είναι καθημερινή συνήθεια που πρέπει να την απολαμβάνεις!

Φλωρίνης 13, Λευκωσία. Δ-Παρ 11.00-01.00 & Σ 10.00-19.00 (θερινό ωράριο). Πληροφορίες 99407100.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ