Ο μυθικός Ηρακλής επιστρέφει στην οθόνη

Article featured image
Article featured image

Ο Ντουέιν Τζόνσον ενσαρκώνει τον πιο γνωστό Έλληνα ημίθεο, τον Ηρακλή, όπως αυτός αποτυπώνεται στα graphic novels του Στιβ Μουρ.

Ο Ηρακλής ήταν ο πανίσχυρος γιος του βασιλιά των θεών, Δία, κι αυτό του πρόσφερε βάσανα στη ζωή του. Μετά από δώδεκα άθλους και τον χαμό της οικογένειας του, ο Ηρακλής γύρισε την πλάτη στους θεούς κι αφοσιώθηκε στη μάχη. Μέσα στα χρόνια, μοιράστηκε τη συντροφικότητα έξι φίλων, όλοι τους με το κοινό γνώρισμα της αγάπης προς τον πόλεμο και την παρουσία του θανάτου. Αυτοί οι πέντε άντρες και η μία γυναίκα ποτέ δεν ρώτησαν το πότε θα πάνε στη μάχη κι εναντίον ποιου, απλά το πόσο θα πληρωθούν.

Έως ότου ο τεραστίων (τρις)διαστάσεων ήρωάς μας προσλαμβάνεται από τον βασιλιά της Θράκης και την κόρη του, προκειμένου να εκπαιδεύσει τον στρατό τους και να τον μεταμορφώσει σε μηχανή πολέμου, σε μια επική μάχη γεμάτη αίμα, φόνους, προδοσία και θυσίες.

Σε σκηνοθεσία Μπρετ Ράτνερ, με τους Ντουέιν Τζόνσον, Ιαν ΜακΣέιν, Ρούφους Σιούελ, Τζόζεφ Φάινς, Τζον Χερτ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ιρίνα Σάικ

Μάθε για τις αίθουσες και τις ώρες προβολής στο Time Out Cyprus.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ