Σεξομολογήσεις #63: Είμαι σε σχέση και γνώρισα την Α.

Article featured image
Article featured image

Tipster σε χαιρετώ.

Πολύ συχνά διαβάζω το πως αντιμετωπίζεις προβλήματα άλλων με τόση ευκολία και απλότητα που διερωτώμαι, αν τα δικά σου τα λύνεις με τον ίδιο τρόπο. Σε θαυμάζω πάντως.

Εγώ tipster μου είμαι 22 χρονών παιδί με σχέση 2 χρόνων. Πρόσφατα προσελήφθηκα σε εργασία και γνώρισα την Α που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Η Α έχει και αυτή σχέση απ’ ότι μου είπε. Μιλάμε πάντα για θέματα της δουλειάς και νιώθω τέλεια μαζί της. Στέλνουμε sms ο ένας στον άλλο για δουλειά αλλά κάπου ξεφεύγει η συζήτηση και πάει προς άλλα πράγματα και αμέσως σκέφτομαι την σχέση μου και σταματώ. Να τονίσω ότι και η ίδια δείχνει ενδιαφέρον για μένα. Φοβάμαι να της πω ότι μου αρέσει, γιατί νομίζω θα μου θυμώσει και θα αλλάξει η συμπεριφορά της προς εμένα. Από την άλλη είναι η σχέση μου που αγαπώ. Help please! Τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνω;

 

Νομίζω πως πρέπει να κόψεις τις μαλακίες και να φέρεις τα μίλια σου. Αν ήμουν η κοπέλα σου και μάθαινα ότι έστελνες μηνυματάκια σε τύπισσα με την οποία δουλεύετε μαζί, κάνετε χαϊχούθκια, περνάτε τέλεια και έχεις την απορία αν θα πρέπει να της πεις ότι σου αρέσει, θα σε έστελνα στη μάνα σου να το σκεφτείς μαζί της. Αυτή, είναι η απλότητα και η ευκολία που με διακρίνει σε μία απάντηση.

Ανεξάρτητα αν αυτή έχει ή δεν έχει σχέση, έχεις εσύ! Αν αυτό το φλερτ και το ανούσιο νταραβέρι σε αναζωογονεί, τόσο εσένα όσο και την αυτοπεποίθησή σου, μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις αφού δεν θα σε πείραζε να είχε την ίδια συμπεριφορά και η κοπέλα σου απέναντι σε κάποιον άλλον. Αν είσαι ok με αυτό, γκόου φορ ίτ. Αν με την τύπισσα αισθάνεσαι καλύτερα, παράτα την κοπέλα σου και ζήσε με την τύπισσα. Αν έχεις τα απαυτά, να χωρίσεις με την κοπέλα σου ανεξάρτητα αν θα χωρίσει η άλλη με τον δικό της. Δεν κατάλαβα δηλαδή; Εσύ περνάς τέλεια, αυτή περνάει την ώρα της και η υφιστάμενη σχέση σου καλύπτει τα κενά; Αν δεν σε καλύπτει η σχέση, πας για άλλα, ανεξάρτητα τι θέλει η τύπισσα ή η σχέση. Εσύ προφανώς έχεις κενάκια.

Αν, πάλι, η τύπισσα καλύπτει τη μαλακία που σε δέρνει και είναι κατάσταση τύπου «να είχαμε να λέγαμε», τότε θυμίσου που είναι τα όρια και βάλε τα.



Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ