Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής ALL AS ONE [από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει στην Κύπρο]

Article featured image
Article featured image

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που έχουν ποτέ γίνει στην Κύπρο αρχίζει το ταξίδι του με στόχο να κερδίσει τους fans της psychedelic, της techno και της dub αλλά και την καθιέρωση του σε χώρο και χρόνο!

 

Γράφει ο Γιάννης Πέτεβης

 

Η αλήθεια είναι πως αν και οι 3 αυτές μουσικές σκηνές έχουν αρκετούς φανατικούς οπαδούς στο νησί ποτέ δεν είχαν ένα φεστιβάλ που να τους… «χορτάσει»!

Το «All as one» θα διεξαχθεί αυτήν την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 22,23 και 24 Αυγούστου, στο Camelot Park στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας και ως στόχο έχει βάλει τρεις μέρες γεμάτες ενέργεια, vibe και beat, φέρνοντας κοντά τις πιο «αλήτικες» μορφές της ηλεκτρονικής μουσικής.

Διοργανώνεται από την Sirius productions, μια ομάδα ανθρώπων που, όμως μας εξηγεί το μέλος της Χρίστος Καρολίδης «εδώ και 5 χρόνια έχει αφοσιωθεί στο να υπηρετεί με ποιότητα και επαγγελματισμό την εναλλακτική μουσικοχορευτική κουλτούρα».

«Σίγουρα το βασικότερο κοινό τους στοιχείο είναι πως και οι τρεις αυτές σκηνές ανήκουν στον εναλλακτικό χώρο. Παράλληλα όμως και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια αποτελούν τη βάση κάθε σωστού και ποιοτικού φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Ευρώπη και όχι μόνο» μας εξηγεί ο Χρίστος για να προσθέσει πως αυτό γίνεται «γιατί η μουσική και οι στίχοι τους προβάλουν την αγάπη και την κατανόηση μεταξύ όλων των ανθρώπων, ανεξάρτητα από την καταγωγή ή άλλου τύπου διάκριση. Επίσης, προωθούν το χορό ως το απόλυτο μέσο που οδηγεί σε  ψυχοσωματική αφύπνιση και ευδαιμονία».

Το φεστιβάλ θα αποτελείται από δύο stages, το «Pool Meeting Arena» και το «Sound System».

Οι καλλιτέχνες και οι DJs που συμμετέχουν καλύπτουν πλήρως όλες τις αποχρώσεις για το κάθε είδος μουσικής που περιλαμβάνει το φεστιβάλ.

Πρόκειται συνολικά για 23 καλλιτέχνες, από τους οποίους μάλιστα οι 7 είναι μουσικοί παραγωγοί και θα παρουσιάσουν τη δική τους μουσική ζωντανά. 

Ο Χρίστος μας επισείει την προσοχή στη μπάντα των «Vibronics», οι οποίοι έρχονται στην Κύπρο για δεύτερη φορά μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχαν πριν από 4 περίπου χρόνια.

«Ο Steve Vibronics και ο τραγουδιστής Echo Ranks είναι από τα πιο γνωστά ονόματα της UK DUB σκηνής και για χρόνια τώρα και δικαιολογημένα τους αποδίδεται ο χαρακτηρισμός ως «ο μελλοντικός ήχος του Dub». Θα πρέπει ακόμη να σημειώσουμε και τη συμμετοχή των γνωστών Κυπρίων μουσικοσυνθετών HajiMike και MedDred, οι οποίοι θα παρουσιάζουν στο φεστιβάλ μας το «FK2CY», ένα αξιοσημείωτο έργο σε συνεργασία με δύο εξαιρετικούς Djs από την Ιαπωνία, τους Jahpan Direct Impact Soundsystem.

Στο φεστιβάλ μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν επίσης οι King of Eye (UK), High Station, Portiero, Pacman, DJ Monday, Cisum, Psicodelico, Microvolt, Kacid, Komfuzius,Mineral Sage, Carlos, Dub Thomas Slow, Titsy Ross, Bangla Design, Matthew Burton (UK) και MikisDerek Live.



Γιατί πρέπει να πας 

Η Sirius productions μας δίνει αρκετούς λόγους!

Ένα 3ήμερο φεστιβάλ το οποίο πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από οποιοδήποτε άλλο χορευτικό φεστιβάλ έχετε επισκεφτεί στο εξωτερικό. Φαγητό, ποτό, κατασκήνωση, πισίνα και μουσική, συνθέτουν το απόλυτο φεστιβαλικό σκηνικό για να το ζήσουμε όλοι μαζί.

Κάτι τελευταίο το οποίο θέλουμε να υπογραμμίσουμε, είναι ότι η Sirius Productions σημαίνει πάντα υψηλής ποιότητας events στο ελάχιστο δυνατό κόστος, έτσι ώστε όλοι όσοι έρχονται να μπορούν να διασκεδάζουν και να χαίρονται άνετα χωρίς να σκέφτονται το οικονομικό βάρος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ