COOP Kids Festival [Περνάμε καλά με τα παιδιά και βοηθάμε το «Βαγόνι Αγάπης»]

Article featured image
Article featured image

Ένα πρωτότυπο φιλανθρωπικό παιδικό φεστιβάλ, γεμάτο όμορφες δρασατηριότητες, διοργανώνει η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στην Κεντρική Αυλή του Πανεπιστημίου Κύπρου!

 

Το κοινό που θα προσέλθει στην καταπράσινη εσωτερική αυλή του Πανεπιστημίου Κύπρου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει παιδικές συναυλίες από Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες, όπως η ορχήστρα του γνωστού συγγραφέα παιδικών παραμυθιών και μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Μπασλάμ και η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Στροβόλου-Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου υπό τη διεύθυνση του Δρ Γιάννη Μυράλη.

Επίσης, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν με ποιοτικές δραστηριότητες από επαγγελματίες παιδαγωγούς, ηθοποιούς, μουσικούς και διασκεδαστές, όπως το σχήμα Παραμυθίες (Κύπρος), οι Μορφές Έκφρασης (Ελλάδα), ο Γιώργος Κόφτης με πρωτότυπο παιχνίδι γκράφιτι για παιδιά (Ελλάδα), η Βασιλική Αναστασίου με παιχνίδι τραγουδιού (Κύπρος), η Χάρις με yoga και μαγειρική (Κύπρος), κ.ά.

Για τη σίτιση του κοινού θα φροντίσει το υπέροχο Fork Food Market, που στηρίζει την όλη διοργάνωση.

Στόχος του φεστιβάλ είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Βαγόνι Αγάπης», αποστολή του οποίου είναι η προσφορά στήριξης και ανακούφισης σε όσους χρειάζονται βοήθεια για να ξεφύγουν όσο είναι δυνατόν από  τις δυσκολίες και τις δυσμενείς συνθήκες που καθημερινά βιώνουν, καθώς και σε παιδιά που πρέπει να μεταβούν στο εξωτερικό για λόγους υγείας.

 

Κυριακή 5 Οκτωβρίου, Κεντρική Αυλή του Πανεπιστημίου Κύπρου (Λ. Καλλιπόλεως 75), Λευκωσία, 10.00-18.00, €5 (είσοδος-εισφορά για το «Βαγόνι Αγάπης», περιλαμβάνει συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες και παρακολούθηση όλων των παραστάσεων. Πληροφορίες 22743156.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ