Μεγάλος διαγωνισμός της Coffee Island στο Facebook!

Article featured image
Article featured image

200 Δώρα και 200 Νικητές για τα 200 Καταστήματα της εταιρείας

 

Επιθυμώντας να γιορτάσει τα 200 καταστήματά της σε Ελλάδα και Κύπρο μαζί με τους φίλους της και τους λάτρεις του καλού καφέ, η Coffee Island διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό στο πιο δημοφιλές μέσον κοινωνικής δικτύωσης! Οι ήδη φίλοι της επίσημης σελίδας της Coffee Island στο Facebook, καθώς και αυτοί που επιθυμούν να συνδεθούν με την κορυφαία εταιρεία καφέ κάνοντας απλά Like στη σελίδα της, έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν παίζοντας και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα, για έναν μήνα, οι φίλοι της Coffee Island στο Facebook θα μπορούν να δοκιμάζουν την τύχη τους παίρνοντας μέρος σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι! 200 τυχεροί θα ανταμειφθούν με 200 δώρα από μια μεγάλη γκάμα που εκτείνεται σε: χρηστικά αντικείμενα για όσους φιλοδοξούν να γίνουν home barista, είδη καφεκοπτείου και ροφήματα Coffee-to-Go, από όλα τα είδη προϊόντων της εταιρείας (καφές φίλτρου, ελληνικός, espresso, στιγμιαίος, τσάι, ροφήματα). Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων, οι νικητές θα επιλέγουν οι ίδιοι το κατάστημα από το οποίο θέλουν να παραλάβουν το δώρο τους.

Με τον τρόπο αυτό, η Coffee Island θέλει να ευχαριστήσει, να καλλιεργήσει στενότερες σχέσεις και να εκπαιδεύσει στην τέχνη του ποιοτικού καφέ τους χιλιάδες φίλους της που την έχουν αναδείξει στο κορυφαίο coffee brand της χώρας μας.Λίγα λόγια για την ιστορία των Coffee Island

Η ιδέα των Coffee Island γεννήθηκε από την αγάπη που είχαν κάποιοι Πατρινοί για το ρόφημα του καφέ. Το 1999, στο κέντρο της πόλης (Ρ. Φεραίου και Αγ. Νικολάου), δημιουργήθηκε ένα καφεκοπτείο με ύφος αμιγώς παραδοσιακό, το οποίο όμως ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία στους λάτρεις του καφέ να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από νέα χαρμάνια, και πλήθος χρηστικών αντικειμένων για την παρασκευή ενός γευστικού καφέ. Συνέχεια της επιτυχίας αυτής ήταν το άνοιγμα και άλλων καφεκοπτείων Coffee Island. Το 2006, με ένα ήδη δυνατό δίκτυο καταστημάτων franchise στην Ελλάδα, η εταιρεία αποφασίζει να ιδρύσει τη δική της μονάδα παραγωγής για τη μεταποίηση του καφέ, επενδύοντας σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία κυρίως από την Ιταλία. Το 2009 η εταιρεία ξεκινάει να δραστηριοποιείται στο εξωτερικό με το πρώτο κατάστημα Coffee Island στη Λευκωσία και καταφέρνει μέσα σε τρία χρόνια να δημιουργήσει ένα δυνατό δίκτυο καταστημάτων στην Κύπρο, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται αριθμώντας σήμερα 27 καταστήματα.  Το 2010, τα 31 καταστήματα που ήδη υπήρχαν στο δίκτυο ανακαινίσθηκαν πλήρως και σε όλα τα καινούργια εντάσσονται αρμονικά οι υπηρεσίες take away (Coffee on-the-go), υιοθετώντας το σημερινό concept συνύπαρξης καφεκοπτείου με δυνατότητα σερβιρίσματος ροφημάτων σε όρθιους και διερχομένους. Το 2012, η εταιρεία δημιουργεί δύο υπερσύγχρονες μονάδες μεταποίησης και συσκευασίας του καφέ στην περιοχή της Πάτρας και επεκτείνονται οι υπάρχουσες αποθήκες της. Το 2013 βρίσκει την Coffee Island να επεκτείνει διαρκώς το δίκτυό της, αριθμώντας σήμερα 200 καταστήματα. Στην Ελλάδα ξεχωρίζουν τα 80 καταστήματα στην Αθήνα, τα 16 στην Πάτρα, τα 8 πρώτα καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και 64 καταστήματα σε 35 επαρχιακές πόλεις. Στην Κύπρο, τα 32 καταστήματα έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό δίκτυο που κυριαρχεί στην τοπική αγορά αλλά και μια νέα κουλτούρα γύρω από τον καφέ. Το μεγάλο στοίχημα της αλυσίδας είναι η εξάπλωση στη Ρουμανία, πέραν του πρώτου καταστήματος που λειτουργεί ήδη από τον Αύγουστο του 2012 στην πόλη της Τιμισοάρα, καθώς επίσης και στην Αλβανία, στη Βουλγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο και σε χώρες εκτός Ευρώπης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ