Η επιστροφή του «θάμνου» στο αιδοίο

Article featured image
Article featured image

Η χρονιά που ο «θάμνος» θα επιστρέψει στο αιδοίο ίσως γίνει το 2015.



Ονομάζεται «full-bush Brazilian» και είναι η νέα τάση που, σύμφωνα με το New York Magazine, επικρατεί στο τριχωτό της ηβικής περιοχής.

Πώς όμως γίνεται να μιλάμε για Brazilian (μέθοδος αποτρίχωσης κατά την οποία αφαιρούνται όλες οι τρίχες από το μπικίνι) και για full – bush («θάμνος») ταυτόχρονα;

H νέα τάση θέλει ουσιαστικά τις γυναίκες να αποτριχώνονται πλήρως στην περιοχή των οπισθίων και στα χείλη του αιδοίου αλλά να αφήνουν εντελώς απείραχτο το πάνω μέρος του μπικίνι.

Η αισθητικός Jola Borzdynski δήλωσε στο περιοδικό ότι αυτή η νέα τάση είναι για όσους «νιώθουν λίγο χίπιδες, αλλά έχουν αδυναμία στο kinky sex» και ότι είναι πολύ λιγότερο οδυνηρή από το καθιερωμένο Brazilian.

Επισημαίνεται πως αν και έχει τις απαρχές του στην αρχαία Αίγυπτο, το πλήρως ξυρισμένο μπικίνι επικρατεί στη μόδα από το 1987, όταν επτά αδερφές από τη Βραζιλία, και ιδιοκτήτριες ενός ινστιτούτου ομορφιάς στο Μανχάταν, σύστησαν για πρώτη φορά στις γυναίκες της Νέας Υόρκης αυτό που επικράτησε αργότερα να ονομάζεται παγκοσμίως «Brazilian».

Οι φωτογραφίες είναι από τη φετινή καμπάνια της American Apparel που προωθεί το αξύριστο λουκ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ