Ο κατά συρροήν δολοφόνος του Καναδά έδειξε έλεος σε δύο βρέφη

Article featured image
Article featured image

Ελεος σε δύο βρέφη έδειξε ο κατά συρροήν δολοφόνος που σκόρπισε το θάνατο στο Εντμοντον αυτή την εβδομάδα.

 

Ο Φου Λαμ, που σκότωσε έξι ενήλικες και δύο παιδιά τις τελευταίες ημέρες σε αυτή την πόλη του Καναδά, χάρισε τη ζωή σε δύο βρέφη, πριν σκοτώσει το τελευταίο θύμα του και στη συνέχεια αυτοκτονήσει.

Ο 53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε πέντε ενήλικες και δύο παιδιά, 8 και 3 ετών, τη Δευτέρα, στο σπίτι που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του, Θίου Τίεν Τρουόνγκ, την οποία και σκότωσε. Ανάμεσα στα θύματα ήταν μέλη της οικογένειας της συζύγου του καθώς και μία οικογενειακή φίλη. Ο Λαμ σκότωσε επίσης μία ακόμα γυναίκα προτού φτάσει σε μια περιοχή περίπου 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Έντμοντον και αυτοκτονήσει μέσα σε ένα βιετναμέζικο εστιατόριο.

Σύμφωνα με τις αρχές, τη Δευτέρα ο Λαμ άφησε την ανιψιά της συζύγου του ηλικίας 8 μηνών καθώς και τον ενός έτους γιο τους σε συγγενείς του προτού σκοτώσει την ίδια ημέρα το τελευταίο του θύμα, την Σίντι Ντουόνγκ.

«Είναι μεγάλες οι πιθανότητες τα παιδιά να βρίσκονταν μέσα στο σπίτι όταν ο δράστης διέπραττε τα εγκλήματα αυτά», δήλωσε ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος του Έντμοντον, Μαρκ Νιουφελντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Και, ναι, για κάποιο λόγο, τα παιδιά αυτά γλίτωσαν», δήλωσε ο ίδιος.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ