Διανύουμε την καλύτερη εποχή για το online dating

Article featured image
Article featured image

Εάν είστε single και ψάχνεστε, εξετάστε σοβαρά το ενδεχόμενο των διαδικτυακών γνωριμιών, αφού η περίοδος που διανύουμε είναι η πιο busy περίοδος του χρόνου για το online dating.

Σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν για λογαριασμό δημοφιλών σάιτ γνωριμιών, όπως το Match.com και το Plenty of Fish, η επισκεψιμότητα τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί σημαντικά.

Την πρώτη Κυριακή του χρόνου, τέσσερις μέρες μετά την έλευση του 2015, σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα νούμερα επισκεψιμότητας του χρόνου για αρκετά από αυτά τα σάιτ ενώ οι μετρήσεις δείχνουν επίσης ότι η περίοδος από τώρα μέχρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πιο ενεργή για τις διαδικτυακές γνωριμίες και το online dating.  

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η αυξημένη διαδικτυακή δραστηριότητα αυτού του τύπου μπορεί να οφείλεται στον ελεύθερο χρόνο που διαθέτει ο κόσμος την περίοδο των γιορτών και στο πώς τον αξιοποιούν, μένοντας προσκολλημένοι στις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών τους.

Η Wall Street Journal επισημαίνει πως τα Χριστούγεννα είναι παραδοσιακά μια μοναχική περίοδος του χρόνου για πολύ κόσμο. Παλιότερη βρετανική έρευνα που διεξήχθη το 2010 έδειξε ότι πάνω από το 1/3 των νέων ηλικίας 18-34 ετών ανησυχούν για τη μοναξιά των γιορτών. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ