Νέο «κυριλέ» λουκούμι από το Άριστον

Το ζαχαροπλαστείο Άριστον, με εμπειρία σχεδόν μισού αιώνα στην παρασκευή παραδοσιακών Κυπριακών λουκουμιών, παρουσιάζει το νέο λουκούμι Prestige, φιλοδοξώντας να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά ζευγάρια.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για τη νέα προσθήκη της σειράς γάμου, ένα λουκούμι βάρους 120 γραμμαρίων, γεμιστό με πινόλια, αμύγδαλο και φιστίκι αιγίνης.

Το Prestige έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα γάμου, η οποία περιλαμβάνει επίσης το λουκούμι Elite (200γρ), το οποίο είναι γεμιστό με πινόλια και φιστίκι αιγίνης (προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία) και τις παραδοσιακές επιλογές λουκουμιών, με γέμιση αμύγδαλο, φιστίκι ή ανάμικτη.

Έχοντας παρασκευάσει πάνω από οκτώ εκατομμύρια λουκούμια από το 1967, το ζαχαροπλαστείο Άριστον κατέχει δεσπόζουσα θέση στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων που για την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής τους επιλέγουν ποιότητα, αγνά υλικά και προσήλωση στην παραδοσιακή συνταγή των παππούδων μας.

Το ζαχαροπλαστείο Άριστον προσφέρει επίσης ειδικές τιμές σε όσους παραγγείλουν τα λουκούμια του γάμου τους εντός Οκτωβρίου.

Για παραγγελίες αποταθείτε στα δύο καταστήματα Άριστον στη Λευκωσία (Έγκωμη, Άγιοι Ομολογητές) και την καφετέρια Chocolate Soup στη Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ ή ΕΔΩ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ