Όχι, δεν απαριθμούμε τα χαρακτηριστικά του επόμενου Mr Cyprus… αν και θα μπορούσε να ήταν αυτό!
Ο φίλος μου, ο γιος μου, ο άντρας μου…
Όχι, δεν ζητάμε από ράντομ γυναίκες στο δρόμο να μας πουν ποια άτομα που γνωρίζουν έχουν καλή δουλειά με ψηλό μισθό… αν και θα μπορούσε να ήταν αυτό.
Όλα τα πιο πάνω είναι ο Mr Greece.
Όλα τα πιο πάνω είναι ο Άδωνις.
Θα αναρωτιέσαι, βέβαια, ποιος είναι ο Άδωνις;
Βασικά, ο Άδωνις είμαι εγώ…
Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ. Και εγώ.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγάπησα
Θύμωσα
Απογοητεύτηκα
Ενθουσιάστηκα
React σε ό,τι θέλεις, γράφοντας ένα σχόλιο που δεν
ξεπερνά τους 280 χαρακτήρες, για κάτι που Αγάπησες,
κάτι που σε Ενθουσίασε, κάτι που σε Απογοήτευσε ή κάτι που σε έκανε να
Θυμώσεις. Το σχόλιό σου πριν δημοσιευτεί θα ελέγχεται, εξ ου και θα πρέπει να είναι γραμμένο σε κόσμια πλαίσια, τα οποία καθορίζονται πρωτίστως από τις βασικές αρχές της δεοντολογίας. Μαζί με το σχόλιό σου θα πρέπει απαραίτητα να αφήσεις το όνομά σου ή έστω ένα ψευδώνυμο.