Ρομαντική πρόταση για Σύμφωνο με χριστουγεννιάτικα στολίδια

Τα πρώτα Σύμφωνα Συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων στην Κύπρο γίνονται πραγματικότητα και τα ρομάντζα δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν.

 


Article featured image
Article featured image

Την παρακάτω φωτογραφία δημοσίευσε πρόσφατα στο προφίλ του ο Πρόεδρος της Accept Κώστας Γαβριηλίδης. Στη σχετική λεζάντα, ο Πρόεδρος γράφει:

«Με μεγάλη συγκίνηση βάζω παρακάτω φωτογραφία της πρότασης που έκανε ένας Κύπριος φίλος στον σύντροφο του …Στην Κύπρο του σήμερα, πάρα τα θετικά βήματα που έγιναν, χρειάζεται ακόμη πολύ θάρρος για ένα ομόφυλο ζευγάρι να νιώθει άνετα. Τα διάφορα σχόλια θα είναι μαζί μας για καιρό και έτσι οι δύο δεν θέλουν τα ονόματα τους δημοσιοποιηθούν. Θέλουν απλά η μέρα της σύναψης να είναι μόνο η δική τους μέρα.

Οι δύο είναι φίλοι που γνώρισα τα τελευταία χρόνια μέσα από υπηρεσίες, καταστάσεις και προβλήματα όταν χρειάστηκαν βοήθεια από την Accept για να αντιμετωπίσουν θέματα διάκρισης της σχέσης τους. Η φιλία μας έχει δέσει εδώ και καιρό και είναι μεγάλη η συγκίνηση που ξέρω πως η Πολιτική Συμβίωση, ο διακαής πόθος τόσα χρόνια, είναι εδώ και λύνει προβλήματα τους άμεσα.

Ζήτησα άδεια να δημοσιοποιήσω την εικόνα αφού πιστεύω δείχνει την αγάπη δύο ανθρώπων οι οποίοι, άσχετα από το φύλο τους, θέλουν να είναι μαζί και να μπορούν να δέσουν τις ζωές τους. Η αλλαγή είναι εδώ. Η αγάπη είναι για όλους...».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ