Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ιμπραΐμοβιτς μέσω των πολυσυζητημένων τατουάζ του

Τι είναι μια κίτρινη κάρτα μπροστά στο show που έκανε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βγάζοντας την μπλούζα του και επιδεικνύοντας τα νέα του τατουάζ, λίγο μετά το γκολ που έβαλε στο γαλλικό πρωτάθλημα;

 


Article featured image
Article featured image

Ο βοσνιακής καταγωγής Σουηδός έχει «χτυπήσει» στον αριστερό του ώμο το όνομα «Αμπντουλάχ» που σημαίνει «δούλος του Θεού» ή «υπηρέτης του Αλλάχ». Στο κορμί του υπήρχαν και άλλα ονόματα τα οποία κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει ή να συνδέσει με τον ποδοσφαιριστή.

Τα περισσότερα σχόλια πυροδοτήθηκαν όταν ο ίδιος ανέβασε τη φωτογραφία του τατουάζ στο Instagram αναφέροντας «Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό όνομα για μένα» έγραψε χωρίς να πει περισσότερα.

Σήμερα αποκαλύπτεται τι κρύβεται πίσω από τα τατουάζ του άσου. Η πραγματικότητα είναι πως  δεν ήταν αληθινά, αλλά προσωρινά και τα ονόματα ανήκουν σε 50 ανθρώπους που υπέφεραν από ασιτία.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήθελε με αυτόν τον τρόπο να στρέψει πάνω του τα φώτα προκειμένου να δώσει δημοσιότητα στην καμπάνια του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών που μάχεται κατά της πείνας και που έχει προσφέρει βοήθεια σε πάνω από 805.000.000 ανθρώπους. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε συμβολικά 50 ονόματα και έκανε την κίνησή του γνωρίζοντας πως θα συζητηθεί.

 Το μήνυμα του Ιμπραΐμοβιτς που απεκάλυψε την ιστορία πίσω από τα τατουάζ του αναφέρει: «Όπου και αν πάω ο κόσμος με αναγνωρίζει, φωνάζει το όνομά μου και με επευφημεί. Υπάρχουν όμως και μερικά ονόματα ανθρώπων που κανείς δεν αναγνωρίζει και κανείς δεν δίνει σημασία. Υπάρχουν στον κόσμο 805 εκ. άνθρωποι που σήμερα υποφέρουν από ασιτία. Από σήμερα θέλω όλοι οι θαυμαστές μου να δείξουν την σημασία που έδειχναν σε μένα σε αυτούς τους ανθρώπους».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ