Καρναβάλι και στον Πρωταρά!

Ο Δήμος Παραλιμνίου μπαίνει κι αυτός στους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού και διοργανώνει μια σειρά από καρναβαλίστικες εκδηλώσεις για τον Φεβρουάριο, οι οποίες θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη παρέλαση στην καρδιά του Παραλιμνίου!

 


Article featured image
Article featured image

Δείτε αναλυτικά το καρναβαλίστικο πρόγραμμά του Δήμου:

Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου - ώρα 6.00 μ.μ.

Άφθονο φαγητό, ποτό και γλέντι με τη συμμετοχή χορευτικών ομάδων του Λυκείου, του Γυμνασίου Παραλιμνίου και του Πολιτιστικού Εργαστηρίου «ΠΑΡΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ» στην πλατεία Μητροπόλεως.

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνει η στέψη του «ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑ-ΒΑΛΙΟΥΜ». Θα προηγηθεί παρέλαση από τις μαζορέτες της Σχολής Xορού FIMI και τις τσιρλίντερς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, στο κέντρο της πόλης.

 

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου - ώρα 8.30 μ.μ.

«ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ»: Καρναβαλίστικος Χορός των Πολιτιστικών Τμημάτωνκαι του Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Παραλιμνίου, στην αίθουσα δεξιώσεων LAXIA PALACE.

Διασκέδαση σε καρναβαλίστικους ρυθμούς σ’ ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο χώρο. Μια μοναδική βραδιά γεμάτη γλέντι, κέφι, χορό, διασκέδαση, εκπλήξεις και πολλή πολλή αγάπη.

 

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου - ώρα 7.00 μ.μ.

«ΤΡΕΛΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»: Το Καρναβάλι της πόλης μας από φέτος εμπλουτίζεται. Καλούμε όλους σε μια καρναβαλίστικη συνάντηση με στόχο το γλέντι και τη διασκέδαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και το τελικό ξεφάντωμα στην πλατεία Μητροπόλεως. Τόπος συνάντησης το πρώην ταχυδρομικό γραφείο στην οδό Τάσου Μάρκου 17.

 

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου - ώρα 1.00 μ.μ.

Καρναβαλίστικη παρέλαση (Λεωφόρος Πρωταρά) και εκδήλωση στην πλατεία Μητροπόλεως. Εκκίνηση από Β΄ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου.

Ο Δήμος Παραλιμνίου διοργανώνει και φέτος την Καρναβαλίστικη παρέλαση Αμμοχώστου και  προσκαλεί όλους να συμμετέχουν να μεταμφιεστούν και να αφεθούν στους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού. Χορός, ξεφάντωμα, ιδιαίτερα και μη αναμενόμενα άρματα. Το καλύτερο άρμα και η καλύτερη ομάδα βραβεύονται!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ