Το ωράριο εργασίας του Μαρκ Ζούκεμπεργκ

Το Facebook έχει σε πολλές έρευνες και δημοσιεύματα θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να δουλεύει κανείς στη βιομηχανία της τεχνολογίας.

 


Article featured image
Article featured image

Οι ειδικευόμενοι στην εταιρεία βγάζουν 25.000 δολάρια το χρόνο περισσότερα από το μέσο Αμερικανό και δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι σε άλλες μεγάλες εταιρείες που ψηφίζουν το Facebook ως το καλύτερο μέρος για να δουλεύει κανείς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του Lee Byron, που εργάζεται στην εταιρεία εδώ και χρόνια, ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ, εργάζεται πολύ λιγότερο απ’ ότι θα περίμενε κανείς.

Όπως φαίνεται ο νεαρός διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του Facebook, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε 33,4 δισ. δολάρια, δουλεύει μία κανονική εβδομάδα.

«Συχνά φτάνει στο γραφείο πριν από μένα και μένει ακόμη και μετά το δείπνο», λέει ο Lee Byron, προσθέτοντας ότι «είναι στο γραφείο 9 με 10 ώρες την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα».

45 με 50 ώρες εργασίας την εβδομάδα δεν είναι και άσχημα, ειδικά αν είναι κανείς διευθύνων σύμβουλος σε μία τεχνολογική εταιρεία, της οποίας η αξία εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 200 δισ. δολάρια.

Ο Lee Byron προσθέτει ότι ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ πού και πού περνάει από τα γραφεία του Facebook μέσα στο Σαββατοκύριακο για να τσεκάρει «πολύ ιδιαίτερα πρότζεκτ, τα οποία μπορεί να βρίσκονται σε εξέλιξη».

Οι συνεργάτες του δηλώνουν ενθουσιασμένοι που δουλεύουν τόσο κοντά του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ