Σεξομολογήσεις #130: Του αγοριού απέναντι...

Article featured image
Article featured image

Tipster μου χαίρετε. Πήρα την απόφαση έτσι ξαφνικά όπως λέει και το τραγούδι να σου πω κι εγώ το «πρόβλημα» μου. Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί μόνο τα θέματα υγείας είναι προβλήματα...

Anw στο θέμα μας, λοιπόν, είμαι 18 χρονών εμφανίσιμη, λεπτούα, είμαι καλή που λαλούσιν, έχω και εγώ με τις κατακτήσεις μου τελοσπάντων, αλλά δεν είχα ποτέ σχέση, εν έτυχε ας το πούμε... Εδώ και ένα περίπου χρόνο απέναντι που το σπίτι μου δουλεύει ένα παιδί. Παιδί, λέμε τώρα… 23 χρονών. Κάθε μέρα, που λαλείς, έβλεπε με, έβλεπα τον. Εμιλούσαμε με τα μάτια και με τα χαμόγελα. Μια καλή μέρα εξύπνησα, εσάστηκα να πάω σχολείο και λαλώ που μέσα μου: «Κανεί να σε θωρώ μόνο που μακριά, σήμερα θα σε γνωρίσω». Κάμνω, που λαλείς, ένα ωραίο περιποιημένο ζεστό καφέ και παίρνω του τον απέναντι. Να μεν σε κουράζω που τα τωρά, για 2-3 μήνες εμιλούσαμε και επίαινε και έρκετουν για να με βλέπει. Έτσι για να σε βοηθήσω, έννεν που την πόλη μου, απλά έρκεται κάθε μέρα επειδή εν έτσι η δουλειά του. Και συνεχίζω την ιστορία μου…

Μια μέρα που ήταν να του πω, ξέρεις αγάπη, «να έρτεις δαμέ τούτην την ώρα κτλ», έστειλε μου κείνος πρώτος και είπε μου ΤΕΛΟΣ. Χωρίς εξηγήσεις, χωρίς να με αφήκει να τον ρωτήσω γιατί, χωρίς να του κάμω κάτι χωρίς, χωρίς, χωρίς... Εγώ «στα πατώματα» γιατί έχασα έναν άνθρωπο που άλλα μου έδειχνε και άλλα ήρτεν και έκαμεν! Τέλοσπαντων, επεράσαν 7 μήνες, εγώ τζιαμέ να τον βλέπω και να με βλέπει κάθε μέρα αλλά τίποτε. ΣΙΩΠΗ!

Μια καλή μέρα χτυπά το τηλέφωνο μου, βλέπω ότι εν τζείνος και παραμιλώ και λαλώ «όι μάνα μου χάνω αλόπως» και το τηλέφωνο να χτυπά επίμονα. Απαντώ το και αν το έβρεις τι με έπιασε να μου πει; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ εν θα το πιστέφκεις! Έπιασε με να μου δώσει συμβουλές, συμβουλές για τη ζωή μου, να με ρωτήσει γιατί δεν επροχώρησα και γιατί έμεινα κολλημένη σε κείνον... Εγώ όπως ήταν προφανές εφώναζα και ωρυόμουν στο τηλέφωνο αλλά μετά ηρέμισα έπρεπε να τα πω αφού ήταν να σπάσω!

Σημείωσε ότι κείνος μετά που μου το έκοψε με εμένα, έκαμεν σχέση, σχέση η οποία 8-9 μήνες πλέον έχει κάποια σημαντικά προβλήματα... Το θέμα μας; Το πρόβλημα μου ποιον είναι; Γιατί εμπέρδεψα σε, έννεν; Το πρόβλημα μου είναι ότι μετά που τόσο καιρό εγώ ακόμα είμαι τζιαμέ για κείνον. Γιατί; Γιατί, εν ξέρω, αγαπώ τον, τον βλάκα μου! Ό,τι και αν μου έκαμεν εγώ πάντα εν να είμαι δίπλα του. Μετά το τηλεφώνημα που μου έκαμε κείνη την μέρα εκανονίσαμε και εβρεθήκαμε και όπως καταλαβαίνεις εν εμιλήσαμε μόνο. Σαν του εμίλουν, έντονα, ετράβησε με και εφίλησεν με, εθύμησε μου την πρώτη μέρα που ήρτε, ήταν καρναβάλια πάλε. Ας πούμε φίλε μου τι θέλεις που μένα; Γιατί μου το κάμνεις τούτο; Ναι, ξέρω γιατί. ΕΙΜΑΙ Η ΜΙΤΣΙΑ-ηλίθια ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ Ε ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! Έτσι το βλέπουν οι φίλες μου. Κάποιες φορές νιώθω το και εγώ αλλά εν μπορώ να τον φκάλω που μες τον νου μου. Λάθος… που μέσα στην καρδιά μου! Ναι ακούστηκα πολλά μελόδραμα αλλά εν η αλήθεια.

Τωρά πάλε κάμνει το τούτο… Εζήτησε μου χρόνο να χωρίσει και να ξεκαθαρίσει τι θέλει… Έδωσα του τον χρόνο του αλλά έσιει φορές που, ένα του μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα «ξέρεις είμαι καλά», κάμνει με να νιώθω ότι εν να αλλάξει κάτι και διά μου ελπίδες.

 

Τούτα τα λόγια και οι ελπίδες, δυστυχώς ή ευτυχώς, ο χρόνος θα δείξει, χάνουνται, δεν υπάρχουν και όποτε υπάρξουν μετά ξανακάμνουν μια εβδομάδα να εμφανιστούν... Απελπίστικα! Ξέρω ότι πρέπει να αφοσιωθώ στα μαθήματα μου και να βάλω τα δυνατά μου να περάσω Κύπρο, αλλά, αποσυντονίζει με η σκέψη του... Εν βλέπω να αλλάσσει κάτι, έστω και αν μου δείχνει και λέει ότι θέλει να είμαστε μαζί. Εσύ τι λέεις εκτός που το «Ηρέμησε λλίο κόρη μιτσιά;». Και ξανασημείωσε -τελευταία φορά- ότι η διαφορά ηλικίας εν πειράζει κανέναν μας.

*Σε ευχαριστώ αλλά σε ικετεύω μην το δημοσιεύσεις.

 

Κόρη μιτσιά -έτσι με προδιάθεσες να σε προσφωνήσω, έννεν; Λοιπόν… Σαν να τα έχεις κάμεις μπίλιες, οξά εν η ιδέα μου; Στην αρχή, άρεσες μου, που έκανες την πρώτη κίνηση και του έδειξες ότι ενδιαφέρεσαι, παίρνοντας του καφεδάκι. Και είδες που τσίμπησε! Πολύ νορμάλ και σέξι. Ως εκεί, μια χαρά. Μετά, όμως, που το πράγμα δεν τραβούσε άλλο, εσύ γιατί εσυνέχισες; Αφού είναι σε σχέση με άλλη, όπως λες, τι γυρεύκεις μες στα πόδια τους; Εφτά μήνες αποχή, είναι μια σοβαρή ένδειξη και έπρεπε να σου είχε δώσει να καταλάβεις ότι δεν τραβά το παιδί, γι’ αυτό τζαι εγυρεύτηκε αλλού. Πρέπει να του τα είχες πρήξει, όμως, εκείνο το διάστημα, έννεν; Για να μπει στη διαδικασία να σε πάρει τηλέφωνο, τάχα για να σε συμβουλεύσει, πάει να πει ότι τα sms επήαιναν τζαι έρκουνταν! Τζαι, τελικά, εκατάφερες να βρεθείτε, να φιληθείτε τζαι να προχωρήσετε τζαι παρακάτω. Τωρά… ήντα χαμπάρκα; Άτε, κάμνετε το, όποτε βολέψει. Πάρακατω; Ο «βλάκας» σου, όπως τον αποκαλείς, εφκήκε που την άλλη σχέση για να είναι αποκλειστικά δικός σου; Όι, έννεν; Άρα, τι κάμνεις, εν μου λαλείς; Πληγώνεσαι παραπάνω που τον μοιράζεσαι τζαι αφήνεις τον χρόνο να κυλά εις βάρος σου. Εσύ είσαι ο βλάκας και όχι το κοπέλλιν. Ναι, είσαι δεδομένη, όπως σου είπαν και οι φιλενάδες σου. Και ναι, τώρα, αποτελείς την κλασική περίπτωση θηλυκού που συντηρεί μια σχέση-αδιέξοδο. Ώσπου ε να πάει, όμως, τούτο το πράμα, εν μου λαλείς; Είσαι μικρή, τώρα. Μόλις 18 και έχεις μπόλικο χρόνο στη διάθεσή σου. Εν ανάγκη να τον σπαταλάς σε σχέση που δεν είναι σχέση; Απόδρασε από την χαμένη ιστορία ΤΩΡΑ! Αξίζει σου μια σχέση νούσιμη, νορμάλ και ολοκληρωτικά δική σου. Όχι να είσαι το δεδομένο του και να βρίσκεστε όποτε εκείνος γουστάρει, αλλά να είσαι το ποθούμενο ενός άντρα που σε λαχταρά ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ.



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ