Τι στον διάολο άνθρωποι είμαστε;

Όχι, οι αποκεφαλισμοί δεν ήταν αρκετοί. Δεν ήταν το πιο σοκαριστικό, αποτρόπαιο, φρικιαστικό έγκλημα που θα μπορούσαν να μας δείξουν. Σκέφτηκαν κάτι πιο «δυνατό» για να μας σοκάρουν εκ νέου οι της εξτρεμιστικής σουνιτικής οργάνωσης ISIS.

 


Article featured image
Article featured image

Αφού πρώτα έκλεισαν τον Ιορδανό πιλότο, υποσμηναγό Μάαζ αλ Κασάσμπεχ, που είχαν ως κρατούμενο, μέσα σε κλουβί, στη συνέχεια τον περιέλουσαν με βενζίνη και τον άφησαν να καεί ζωντανός…

Μετά από αυτό και όπως είναι «φυσικό», οι Ιορδανοί έπρεπε να πάρουν το αίμα τους πίσω. Εξ ου και εκτέλεσαν δύο Ιρακινούς τζιχαντιστές, σήμερα ξημερώματα.

Οι δυο τζιχαντιστές που εκτελέστηκαν στις 04.00 τοπική ώρα, ήταν η καμικάζι Σατζίντα Αλ-Ρισάουϊ που είχε καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών για τη συμμετοχή της στις αιματηρές επιθέσεις το 2005 στο Αμάν και επρόκειτο να απελευθερωθεί σε αντάλλαγμα με την απελευθέρωση του Ιορδανού πιλότου και ο Ζιάντ Καρμπούλι.

Πριν την εκτέλεση, ο εκπρόσωπος της ιορδανικής κυβέρνησης δεσμεύτηκε ότι θα έδινε μια ισχυρή, συγκλονιστική και αποφασιστική απάντηση στο Ισλαμικό Κράτος για την εκτέλεση του Ιορδανού πιλότου. Και το έκανε.

Μπράβο! Τα καταφέρατε…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ