Το Sports Illustrated σπάει το ανορεξικό «άβατο» της μόδας

Με το που θα κυκλοφορήσει το επόμενο -θρυλικό- τεύχος του Sports Illustrated, η Άσλεϊ Γκράχαμ θα μπορεί να δηλώνει με υπερηφάνεια ότι έγραψε ιστορία. Είναι στην ουσία το πρώτο πληθωρικό μοντέλο που θα εμφανιστεί στις σελίδες του με μαγιό.

 


Article featured image
Article featured image

Η 26χρονη από τη Νεμπράσκα έσπασε το ανορεξικό άβατο της μόδας, καθώς είναι το πρώτο plus size μοντέλο το οποίο επιλέγεται για τις σελίδες του Swimsuit Issue, του θρυλικού τεύχους που βγάζει κάθε χρόνο το Sports Illustrated και στο οποίο ποζάρουν αθλήτριες και μοντέλα με... αυστηρό όριο κιλών.

«Ξέρω ότι οι καμπύλες μου είναι σέξι και θέλω όλες οι γυναίκες να καταλάβουν ότι το ίδιο ισχύει και για εκείνες. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται, έχουν κάθε λόγο να καμαρώνουν. Ο κόσμος είναι έτοιμος για περισσότερες καμπύλες στα μπικίνι», είπε η Γκράχαμ, κατά την παρουσίαση νέας διαφημιστικής καμπάνιας για εταιρεία μαγιό, η οποία θα συμπεριληφθεί και στο τεύχος του Sports Illustrated.

Παράλληλα, η εταιρεία κυκλοφόρησε και ένα διαφημιστικό σποτ, στο οποίο η 26χρονη περπατά στην παραλία, ξεσηκώνοντας όλους τους άνδρες και στο τέλος πετά το σουτιέν του μαγιό χαμογελώντας πονηρά στην κάμερα.ντας πονηρά στην κάμερα.

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ