Η Die Welt αποκαλεί τον Βαρουφάκη «σύμβολο του σεξ»

«Τι είναι αυτό που καθιστά τον Γιάνη Βαρουφάκη σύμβολο του σεξ» διερωτάται σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα die Welt, η οποία αναφερόμενη στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, γράφει: «A star is born» -Ενα αστέρι γεννιέται.

 


Article featured image
Article featured image

Ως «συναρπαστικό και σέξι» περιγράφει η γερμανική εφημερίδα τον κ. Βαρουφάκη, επικαλούμενη για τους εν λόγω χαρακτηρισμούς «μία ενθουσιώδη Ιταλίδα δημοσιογράφο της εφημερίδας Il Garantista» και κάνει λόγο για «το νέο αστέρι στον ουρανό της πολιτικής» με «τους εκατομμύρια οπαδούς». «Επίσης μία Πορτογαλίδα ευρωβουλευτής που εκφράστηκε μέσω twitter», ιδιαίτερα θερμά για το σεξ-απίλ του Έλληνα ΥΠΟΙΚ, και ένα γαλλικό αντρικό περιοδικό που τον χαρακτηρίζει ως τον πιο «ερωτικό φαλακρό άντρα», έρχονται να προστεθούν στους «φανατικούς οπαδούς» του Γιάνη Βαρουφάκη, προσθέτει η εφημερίδα.

Η Welt, αναφέρεται επίσης στα πολλά φωτομοντάζ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και παρουσιάζουν τον κ. Βαρουφάκη ως άλλο Ρομπέν των δασών των υπερχρεωμένων χωρών, ως τον νέο «Μπρους Γουίλις, τον Σποκ του Star Treck ή τον Σούπερμαν.

Στη συνέχεια η γερμανική εφημερίδα επικρίνει τον Γιάνη Βαρουφάκη για τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του, το διαμέρισμά «γεμάτο με έργα τέχνης κάτω από την Ακρόπολη, και το εξοχικό του στην Αίγινα, σημειώνοντας ότι δεν ταιριάζει στην εικόνα αυτού που «ανεβαίνει στο ρινγκ» για την «κατώτερη εξαθλιωμένη οικονομικά τάξη».

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ