Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει Θεοδωράκη

Article featured image
Article featured image

Με αφορμή τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, επιστρέφει στην Κύπρο, αυτή τη φορά με ένα πρόγραμμα εξαιρετικά επικοινωνιακό που ισορροπεί την ποιότητα με τη διασκέδαση. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά, αφιερωμένη στα πασίγνωστα, διαχρονικά τραγούδια του συνθέτη.

Ύστερα από την sold out συναυλία της με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου το φθινόπωρο, η νέα μούσα και επίσημη ερμηνεύτρια του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη, σύμφωνα με δημόσια δήλωση του ιδίου, η Φωτεινή Δάρρα, επιστρέφει στη σκηνή του Παλλάς για μια μοναδική βραδιά με τα πασίγνωστα διαχρονικά τραγούδια του. 

Μια βραδιά εμπνευσμένη από την  συνεργασία του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη με τη νέα ερμηνεύτρια των τελευταίων του δίσκων «ΕΠΙΒAΤΗΣ του 2014» και «ΡΑΝΤΑΡ του 2015» Φωτεινή Δάρρα,  Θα ακουστούν τραγούδια από τους συγκεκριμένους κύκλους αλλά και από όλο το φάσμα της δημιουργίας του συνθέτη καθώς και τραγούδια λαϊκά που έχουν γίνει διαχρονικά και περνούν στις επόμενες γενιές.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί και η δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη για τη Φωτεινή Δάρρα και τη συνεργασία τους.

Συμμετέχει ο εξαιρετικός Κύπριος ερμηνευτής Κούλης Θεοδώρου και η χορωδία του Δήμου Λευκωσίας. Στο πιάνο ο διακεκριμένος Κύπριος πιανίστας Σάββας Σάββας. Στον ήχο ο Μανώλης Ολλανδέζος.

Την  Παρασκευή 20 Μαρτίου, στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία, στις 20:30. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €5. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο  22410181. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ