Οι Ρώσοι ψήφισαν τη Σαντορίνη ως το ομορφότερο νησί στον κόσμο

Η Ελλάδα, παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών, σύμφωνα με τη ρωσική έκδοση του μηνιαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα αναδείχθηκε η τρίτη, μετά την Ταϊλάνδη και την Ιταλία, πιο φιλόξενη χώρα για τους Ρώσους τουρίστες, κατά την απονομή των βραβείων του περιοδικού, που έλαβαν χώρα στη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα.

Η Σαντορίνη ψηφίστηκε ως «το πιο όμορφο νησί» για τη γραφική αρχιτεκτονική της, τα ρομαντικά της ηλιοβασιλέματα και τις πρωτόγονες παραλίες, ερχόμενη μπροστά από τη Σαρδηνία και τον Μαυρίκιο.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Sani Resort στη Χαλκιδική βραβεύτηκε ως το «καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο» κυρίως για την ευρεία γκάμα επιλογών για παιδικές δραστηριότητες, μπροστά από το Forte Village της Σαρδηνίας και το Gloria Hotels & Resorts στην Τουρκία.

Το ξενοδοχειακό θέρετρο Daios Cove Luxury Resort & Villas στην Κρήτη, αναδείχθηκε «το τρίτο καλύτερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο» μετά το Jumeirah Zabeel Saray στο Ντουμπάι και το Forte Village στην Ιταλία.

Τέλος, ως αγαπημένες πόλεις των Ρώσων ταξιδιωτών ψηφίστηκαν οι Ρώμη, Παρίσι, Βαρκελώνη, Ντουμπάι και Μπακού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ