Ο «The Athenian» που ταΐζει ελληνικό σουβλάκι το Λονδίνο

Η φωτογραφία που πόσταρε ο Κωνσταντίνος ήταν τραβηγμένη στο Λονδίνο και η λεζάντα που τη συνόδευε έλεγε «Greeks do it better...».

 


Article featured image
Article featured image

Κάνω search στο facebook με την ονομασία The Athenian και σε 3 λεπτά έχω βρει άκρη. Ο Ευθύμης Βασιλάκης είναι ο Έλληνας που αποφάσισε να ταΐσει τους Λονδρέζους ελληνικό σουβλάκι, φάβα, κρητική σαλάτα, τζατζίκι, τυροκαυτερή και σος μουστάρδας. Σπουδαίος ο τύπος!

Εξάλλου, που αλλού θα μπορούσε να υλοποιήσει τόσο αποτελεσματικά το project του, πέραν από τις υπαίθριες αγορές της βρετανικής μητρόπολης, που είτε ψάχνεις για κάτι στα γρήγορα είτε για γκουρμεδιές με top quality συστατικά, εδώ θα βρεις επιλογές για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

«Οι αγορές αυτού του τύπου έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας στο Λονδίνο και ο κόσμος πλέον τις επισκέπτεται τακτικά και κάποιες είναι τόσο δημοφιλείς που προσελκύουν έως και 80.000 άτομα ημερησίως. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και η κάθε μέρα είναι πραγματικά σαν να είσαι σε κάποιο φεστιβάλ», λέει ο ίδιος σε ένα δημοσίευμα στο Miss Bloom που αφορά στο πρόσωπό του.


Ναι λοιπόν, πλέον, στο Λονδίνο βρίσκεις και αυθεντικό ελληνικό σουβλάκι, χάρη στον Athenian!




 

Πρόκειται για έναν πάγκο με ελληνικά προϊόντα ο οποίο συναντάται στα street food stall markets του Λονδίνου. Ένας πάγκος με ελληνικές σημαιούλες να ανεμίζουν στην κυριακάτικη αγορά Brick Lane market (10.00-16.00), που τυγχάνει να είναι και μία από τις πιο δημοφιλής αγορές σε όλη την πόλη. Θα τον βρεις επίσης και τις Παρασκευές στο Sclater street market (10.00-15.00).

Facebook: The Athenian

Email: info@theathenian.co.uk

Website: www.theathenian.co.uk


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ