Η Δήμητρα Αντωνακοπούλου μάς φτιάχνει κοκτέιλ [στο Elixir]

Μια γυναίκα bartender μας αποδεικνύει ότι η μπάρα δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση! Και φυσικά μας δελεάζει όχι μόνο να την παρακολουθήσουμε να κάνει τα μαγικά της αλλά και να δοκιμάσουμε ξεχωριστές συνταγές κοκτέιλ, ανάμεσα τους και γεύσεις που βρέθηκαν στον τελικό του World Class 2014.



 


Article featured image
Article featured image

Στην Κύπρο ως προσκεκλημένη του Elixir Cocktail Bar στη Λεμεσό, λοιπόν, το οποίο παρουσιάζει μία σειρά από guest Bartenders που θα μας παρασύρουν σε απίστευτα γευστικά ταξίδια με διάσημα cocktails, έρχεται αυτήν την Πέμπτη 5 Μαρτίου (21:00), στο πλαίσιο του δεύτερου guest bartender session της φετινής σεζόν, η mixologist από την Αθήνα Δήμητρα Αντωνακοπούλου, για να μας φτιάξει ξεχωριστές συνταγές cocktail με το δικό της μοναδικό τρόπο, υπό τους ήχους jazzy και swing μελωδιών!

H Δήμητρα (360˚ Cocktail Bar) γεννήθηκε στην Αθήνα, barlady από κούνια με εμπειρίες σε γνωστά clubs και cocktail bars με κυριότερες στάσεις το «A for Athens» και το «360˚ Cocktail Bar». Με πρότυπο την Ada Coleman, εξερευνά δημιουργικά τις κλασικές συνταγές και λατρεύει τα daiquiri. Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς bartending, με αποκορύφωμα την πρόκρισή της στους έξι finalist του World Class 2014. Μία τεράστια τιμή για τη Δήμητρα, η οποία ήταν και η μοναδική γυναικεία παρουσία στον τελικό.

Πληρ. 25345678.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ