Το φράγμα Ξυλιάτου υπερχείλισε [εντυπωσιακά πλάνα με drone]

Πολύ πρόσφατα είχαμε κάνει μια πρώτη επικοινωνία με τον Μάριο Χριστοφίδη (δουλειά του οποίου μπορείτε να δείτε στη σελίδα mChR photography), ξέροντας ότι πρόκειται για έναν ακόμα συμπολίτη μας ο οποίος γουστάρει να κινηματογραφεί την Κύπρο από ψηλά.

 


Article featured image
Article featured image

Τον πετύχαμε ακριβώς στη φάση που έφευγε από το φράγμα του Ξυλιάτου, το οποίο, όπως μας ενημέρωνε, είχε υπερχειλίσει. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που βρέθηκε εκεί.

Το συγκεκριμένο φράγμα βρίσκεται 45 km μακριά από τη Λευκωσία, μεταξύ των χωριών Ξυλιάτος και Λαγουδερά. Κτίστηκε το 1982 και έχει χωρητικότητα 14.3 κυβικά μέτρα νερού.

Οπότε, εκ των πραγμάτων, το αποτέλεσμα της υπερχείλισης του φράγματος Ξυλιάτου δεν θα μπορούσε να μην είναι εντυπωσιακό!



Δείτε το βίντεο:





Και επειδή από το προηγούμενο βίντεο ενδεχομένως να μην πήρατε γερή δόση από το ίδιο το φράγμα, ενδεχομένως να περιμένατε να δείτε περισσότερο νερό, ο Μάριος προνόησε και γι' αυτό με ένα βίντεο που είχε τραβήξει λίγες μέρες πριν:



Περισσότερα βίντεο του Μάριου μπορείτε να δείτε στη σελίδα mChR photography στο facebook, αλλά και στο κανάλι του στο Youtube.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εκεί όπου η μόδα αφήνει πίσω της ένα βουνό από άχρηστα ρούχα, ορατό από το διάστημα

Article featured image

Στις 28 Ιουλίου, στην Πάφο, θα συμβεί κάτι πολύ ξεχωριστό

Article featured image

Άγρια ζώα από τα viral βίντεο στην εγκατάλειψη