Το φιλί που ενθουσίασε το κοινό στα MTV Movie awards

Το παθιασμένο φιλί στο στόμα από την παρουσιάστρια κωμικό Amy Schumer μαζί με το μοντέλο Amber Rose αποδείχθηκε το χάιλαιτ στην τελετή των MTV Movie Awards στο Λος Άντζελες.

 


Article featured image
Article featured image

H ταινία το «Λάθος Αστέρι» (The Fault in Our Stars) και ο ηθοποιός Bradley Cooper ήταν οι μεγάλοι νικητές της τελετής των κινηματογραφικών βραβείων MTV Movie Awards στο Λος Άντζελες. Βραβεία, τα οποία απονέμονται βάσει ψηφοφορίας του κοινού του αμερικανικού καναλιού.

Ειδικότερα, το Fault in Our Stars απέσπασε τρία βραβεία: καλύτερης ταινίας, πρώτου γυναικείου ρόλου για την ηθοποιό Shailene Woodley και καλύτερου φιλιού μεταξύ της πρωταγωνίστριας και του συμπρωταγωνιστή της Ansel Elgort. Πρόκειται για την ιστορία μιας έφηβης που πάσχει από καρκίνο στον πνεύμονα και που ερωτεύεται ένα αγόρι που έχει το ένα του πόδι ακρωτηριασμένο.

Τααυτόχρονα, ο ηθοποιός Robert Downey Junior τιμήθηκε για τη συνολική συνεισφορά του στον κινηματογράφο. Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Αμερικανός δήλωσε: «Έχω μεγαλώσει, έχω παλέψει, έχω αποτύχει, έχω επιτύχει... έχω μετανιώσει, έχω ικετεύσει για μια δεύτερη ευκαιρία και στην κυριολεξία έχω δώσει σκληρή μάχη προσπαθώντας να φθάσω στην κορυφή».

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η κωμικός Amy Schumer, η οποία έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο μοντέλο Amber Rose μπροστά στην kiss cam, το οποίο σχολιάστηκε και χειροκροτήθηκε. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ